margosia.kr 06.09.06, 07:34 włosów na ubraniu. Czy jest szansa, by się tego pozbyc? Czy już zostanie taka plama ? Buuuu.... Pozdrawiam - Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.lenard Re: Dziewczyny pomocy !! Farba do .... 06.09.06, 08:39 zostanie, nie ma szans na wybielenie Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Dziewczyny pomocy !! Farba do .... 06.09.06, 12:08 Z czasem może się trochę sprać... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Dziewczyny pomocy !! Farba do .... 06.09.06, 12:37 nie zejdzie. mam T-shirt, ktory uzywam do farbowania i zadne pranie nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Jest pewien specyfik.... 06.09.06, 13:14 Mozna go kupic w sklepach fryzjerskich. Jest to masc WELLA-nie pamietam nazwy,nazwa dluga. Kiedys byla w srebrno szarym opakowaniu. Tylko nie wiem,czy sie oplaca ja kupowac do celow farbowania wlosow w domu-bo cena jest dosc spora-ok.25zl.Chyba,ze to b.duza plama,lub wiekszosc odziezy jest zabrudzonej. Moze podejdz do salonu fryzjerskiego z bluzka i popros o posmarowanie taka mascia plamki.Nie powinno byc problemu-chyba,ze beda chcieli jakas oplate. Ale zapytac warto! Sama jestem fryzjerka i czasami przychodzily Panie z jakas plamka na bluzce, wiec ratowalam bluzke ta mascia. Nie bralam za to oplaty(zazwyczaj byla to mala plama, lub zabrudzony lekko kolnierz). Powodzenia.Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś