kassia23 02.07.05, 16:02 Witam, pytam, bo różne opinie słyszalam hna temat kupowania rzeczy z katalogow, szczegolnie ubran. W akcie desperacji zamowilam sobie kostium kapielowy wlasnie z quelle. Czy ktoras z was ma rzeczy wlasnie tam nabyte? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba-and-twins Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 02.07.05, 16:55 Raz mi się zdarzyło. Zamówiłam sobie rybaczki rozmiar 38, a jak je zobaczyłam to myślałam, ze wywinę orła. Moja mama, która normalnie nosi coś koło 44, w nie weszła! Tak że nie wiem, jaki musiałabym zamówić dla siebie? może -36? Ale materiał w porzo, szycie też. Można w zasadzie zwrócić. Tylko to się nie kalkuluje, bo musisz wysłać paczkę, koszt 6 zł i już ci rośnie koszt takiej rzeczy, jeśli zamówisz po raz drugi, znowu zapłacisz jakieś opłaty dodatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 02.07.05, 17:38 zamawiałam,rzeczy są dramatyczne, zwróciłam - na zwrot kasy czekałam 2 miesiące!!! nic nie dawały interwencje... i wiecie jaką dostałam rekompensate??? 15zł!!!!!!!!!!!! żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 02.07.05, 17:50 zamowilam bluzke- daleko jej było do tej z katalogu, totalna tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 02.07.05, 17:52 Kumpela zamówiła sukienkę, jak ją dostała to musiała sprzedać bo rozmiar mimo 36 okazał się chyba ze 40 Odpowiedz Link Zgłoś
ajmj Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 02.07.05, 21:52 zamówiłam koszulki męskie. długo się czeka - niestety. Ale są takie jak w katalogu. Jestem w miarę zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy01 Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 03.07.05, 11:37 zamówiłam bluzkę, spódniczkę i strój kapielowy, tak szybko jak ją dostałam tak szybko odesłałam!! rozmiar -KOLOSALNY!! gatunkowo-beznadzieja!! chyba na targu kupiłabym lepsze; na kasę czekałam 1m-c, ale dostałam) Odpowiedz Link Zgłoś
margot.x Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 03.07.05, 22:31 Dwa razy mi się zdarzyło ale jakoś nieszczególnie byłam zadowolona, jakościowo średnie. Podobały mi sie dziecięce ale (mi)cięzko było utrafić z rozmiarem i szybko się spierały choć bardzo dbam o ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Zakupy z Quelle, robiłyście? 03.07.05, 22:56 raz. i nigdy więcej: koszula nocna okazazała sie być workiem.. pal licho wyglad,ale materiał.. sukienkę córki uszyto z pieluchy.. Odpowiedz Link Zgłoś