mar_mag77 08.05.07, 15:21 Mam zamiar kupic krzeselko dla mojego maluszka, ktore jest najlepsze?? Chicco, Peg Perego, Hauck czy inne, lepiej na 4 kolkach czy 2?? Jesli byl juz podobny watek prosze o linkDziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etxxx Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 08.05.07, 23:19 omega bebe confortu świetna Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka106 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 08.05.07, 23:36 pewnie ile mam, tyle uzytkowniczek i kazda poleci co innego Ja mam chicco na czterech kołkach oczywiscie z regolowanym oparciem, ale to juz hyba standard. dla mnie rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 09.05.07, 01:08 Chicco Polly. Nigdy bym go nie zamieniła na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 09.05.07, 09:35 Plastykowe białe z IKEA, lekkie, łatwe do demontażu, tarnsportu i mycia. Wolę krzesełka bez kółek, i tak nie będziesz jeździć nim na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 09.05.07, 18:55 Mam Polak ze zdejmowana tacka. Kółek nie uzywam. Najważniejsza dla mnie jest mozliwośc regulowania wysokości siedziska - córeczka ma ponad 2 latka, ale jest drobna, na zwykłym krzesle długo jeszcze nie usiadzie. A tak wyregulowałam wysokośc, siedzi z nami przy zwykłym stole i je jak człowiek na blacie. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kcr2 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 09.05.07, 19:10 Chicco Polly - regulowane oparcie, regulacja wysokosci, kolka z blokada, zdejmowana tacka. SUPER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 09.05.07, 20:08 a my mieliśmy peg perego prima pappa i omegę bebe comfort i zdecydowanie z tych dwóch polecam peg perego omega się nie umywa najgorsze byly wlaśnie te 2 kólka, zamiast 4 moim zdaniem gorsze siedzisko i dla mojej córci zbyt krótkie pasy po bokach ( nie dopinala się, a pasy się nie regulują )nam kólka bardzo się przydają Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 09.05.07, 20:33 dlugo wybieralam, zdecydowalam sie na Chicco Polly i jest rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_mag77 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 09.05.07, 20:37 No wlasnie samych dobrych opini sie o nim doczytalammusze jeszcze posprawdzac gdzie najtaniejDziekuje dziewczyny za rady!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 10.05.07, 01:42 Mysmy dostali w spadku chicco - mimo ze krzesłko ma juz swoje lata i odchowala sie na nim 2 dzieci to nadal jest suuuper Bardzo polecam model chicco mamma .Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
metis1 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 10.05.07, 10:08 www.babymoose.pl/nowy/babydan/danchair.htm My mamy takie - jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichasia1 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 10.05.07, 12:35 Polecam Chicco Mamma. Gdy wybierałam dla swojego dziecka czytałam opinie mam ale i zawodowych opiekunek dziecięcych. Obejrzałam krzesełka w sklepie, "przymierzyłam" dziecko. Jest drogie ale warte swojej ceny. Dobrze widać to na Allegro - na używane jest zawsze wielu chętnych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaolsz Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 11.05.07, 09:00 Chicco Polly, świetnie się sprawdza do jedzenia i zabawy -- Krzyś ma już... Nasze szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_t Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 11.05.07, 13:53 active baby Odpowiedz Link Zgłoś
sulimo3 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 11.05.07, 14:34 wybierajac krzesełko ja sugerowałam się tym żeby było łatwo zmywalne, stabilne czyli na 4 kółkach, z regulowanym siedzeniem, z szelkami, ze zdejmowanym blatem, z podnóżkiem no i żeby też mogło się całe składać wybrałam Peg Perego jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
nova2 Re: Krzeselko do karmienia,jakie najlepsze?? 11.05.07, 14:51 ja mam chicco polly. i jestem baardzo zadowolona (na 2 kółkach) Odpowiedz Link Zgłoś