Dodaj do ulubionych

ginekolog z ENEL-MED'u Warszawa

17.08.06, 12:28
Czy ktoś zna może i może polecić lekarza z ENEL-MED?
Obserwuj wątek
    • beczek2 Re: ginekolog z ENEL-MED'u Warszawa 17.08.06, 12:56
      Ja osobiście chodzę do pani Alicji Mikłasz - Kupis - jestem bardzo zadowolona.
      Słyszalam również bardzo dobre opinie o dr. Dziądu (chodzę do niego na Usg)
    • magda0076 Re: ginekolog z ENEL-MED'u Warszawa 21.08.06, 12:22
      ja ie polecem dr Litmanowicza i dr Słodkiego. Dr Fogiel jest dziwna i mni nie
      przekonała.
      Dr Lech jest starcszym mężczyzną i ciążko mi było go zrozumieć.

Słyszałam dobre opinie o dr Juchnickiej i dr Jakubiaku.
      Ja sama jeszcze sie nie zdecydowałam.
      powodzenia
    • wiolczers Re: ginekolog z ENEL-MED'u Warszawa 21.08.06, 13:13
      Ja chodze do dr Pawliny (pracuje też w szpitalu an Madalińskiwgo - szkoda, że
      tak daleko). Dosyć młody człowiek (na pewno przed 40), ale konkretny. Nie za
      bardzo lubi wdawać się w dyskusje, jeśli z ciążą jest OK (jak u mnie). Zleca
      wszystkie badania, co miesiąc jestem u niego na kontroli. Na pewno są bardziej
      rozmowni lekarze, ale jak o coć go zapytam, nie jest obrażony na cały świat, że
      zawracam mu głowę i spokojnie i rzeczowo odpowiada. I zawsze chce mi się śmiać,
      jak mówi, że "głowa do góry i dużo uśmiechu", ale to chyba ważne w ciązy smile
      Ogólnie z czystym sumieniem mogę polecić.
      • fairycharlotte Re: ginekolog z ENEL-MED'u Warszawa 23.08.06, 11:28
        Hmm, ja mam kartę w enel medzie, ale ginekologa do prowadzenia ciąży zaczynam
        szukać prywatnie. W enel medzie chodzę do dr Mikłasz Kupis, jest ok, ale nie
        wiem, jak by sobie poradziła, gdyby były-odpukać-jakieś większe komplikacje.
        Ludzie u mnie w pracy odradzają zdecydowanie dr Słodkiego i przereklamowana
        panią Juchnicką (czeka się do niej kilka miesięcy w kolejce, moja koleżanka była
        BARDZO rozczarowana, dr Juchnicka już ją wysyłała na tamten świat, dopiero
        Mikłasz Kupis wyprowadziła ją na prostą).

Wydaje mi się, że w enel medzie nie ma jakichś wybitnych ginekologów, niestety.
        Może się mylę. Tak na codzień pani Mikłasz-Kupis jest ok.

Pozdrawiam
        • smokulec Re: ginekolog z ENEL-MED'u Warszawa 06.09.06, 15:47
          Znam dr. Słodkiego od roku - obecnie jestem w 8 miesiacu - i dociagne do konca,
          ale wierzcie mi - z trudem. Poza profesjonalizmem spodziewam sie tez czlowieka
          po drugiej stronie biurka, a tego w tym przypadku brak. Mam ochote go udusic po
          kazdej wizycie. Wydaje mi sie, ze ciaza jest przypilnowana i dobrze prowadzona
          (chodze rownolegle do prywatnego lekarza, z ktorym mozna normalnie
          porozmawiac), ale po porodzie szukam innego lekarza w enelu lub medicoverze.
    • kate_gr Re: ginekolog z ENEL-MED'u Warszawa 23.08.06, 14:24
      Ja rowniez nie polecam dr Slodkiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka