mysiunia2001 30.03.07, 10:48 Chcemy w tym roku wyjechac z małym 17 mies synkiem nad morze i zabardzo niewiemy gdzie ponieważ chcielibyśmy aby to miejsce było przystosowane dla dzieci np jakies place zabaw itd .Jeśli znacie to proszę wklejcie link. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 30.03.07, 11:07 jesli zalezy ci na czystej cieplej wodzie, szerokiej plazy bez petow szkla i kapsli od piwa to polecam Karwienskie Blota, placow zabaw tam nie ma bo to dziura zabita dechami, ale morze jest i nie ma zasyfienia, poza tymw sumie blisko do karwii jak sie uprzec Odpowiedz Link Zgłoś
asiakop Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 30.03.07, 11:33 www.agnieszka.afr.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 30.03.07, 12:12 Byłam w zeszłym roku we wrzesniu ( to ważne bo po sezonie ) w Łebie. Cuuuuuuuudo! Pogode mieliśmy taką, że nie mogłam uwierzyć - dzieciaki moczyły sie w wodzie niemal codziennie,lasy pełne grzybów, ludzi mało, a Łeba jest ładna, czysta i w sam raz - nie za duza i nie za mała. Plaże fantastyczne - wielkie i we wrześniu niemal puste. No i było czysciutko na plażach - chyba już posprzatane po letnim najeżdzie.Ale w środu lata musi być tam bardzo tłoczno i strasznie ze względu na tłumy...w tym roku tez się wybieram nad morze i też we wrześniu.Place zabaw i inne takie - owszem są, ale dzieciaki i tak miały w nosie te atrakcje typowo miejskie - bo godzinami kopali dziury w piachu i budowali zamki , zbierali kamyki i bawili sie z falami. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 30.03.07, 12:31 Wlochy. Moze byc nawet gorny Adriatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 30.03.07, 12:59 Polecam odpowiednie do tego forum + wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 30.03.07, 13:52 mieszkowamama napisała: > Polecam odpowiednie do tego forum + wyszukiwarkę. Eeee tam, tu jest zawsze na bierząco i od razu. Sama jestem ciekawa, nie ma to jak wypróbowane miejsca e-mam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap118 Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 30.03.07, 14:11 Dziwnówek! Piękna nadmorska mieścina niedaleko Świnoujścia. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 04.04.07, 19:30 niekoniecznie... tam i owszem tematyka zgodna z postem, ale... większość to potyczki słowne kwaterowadców i wczasowiczów. Też nie jest tam aż tyle mam/rodzin jak na tym forum. Uważam, że tutaj dowiesz się więcej... ja nie polecam Mielna, Władka, Łeby, Jastrzębiej i Karwii - w sezonie zatłoczone paskudnie, a Jastrzębia to dla mnie plażowa porażka. Znam Darłówko i spoko. Ale to tylko moja opinia... W tym roku jadę z 3-latką do Międzywodzia. Też zatłoczona miejscowość, ale mam sentyment do tego miejsca - no i fajna plaża, mikroklimat i dobra baza wypadowa. pzdr i powodzenia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
greti Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 04.04.07, 19:16 www.leba-linc.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
mygdula Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 05.04.07, 12:53 Polecam mieszkanie dwu pokojwe z super kuchnią w Kołobrzegu około 300 metrów od morza, bliziutko starówka, kino, baseny, sala zabaw dla dzieci. Cena to 150zł za dobę. Więcej informacji oraz zdjecia mogę wysłać na priv, jeśli będzie Pani zainteresowana, prosze pisać na akselot@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 06.04.07, 10:33 Pobierowo - Nasza Chata - wpisz w google stronka wyskoczy pozdry wroobel Odpowiedz Link Zgłoś
mysza64 Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 06.04.07, 15:47 Zajrzyj na www.wakacjezmisiem.pl Jest tam trochę fajnych miejsc polecanych przez rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanstate Re: Znacie jakieś fajnie miejsce na wyjazd nad mo 14.04.07, 17:09 Zapraszamy do nowo otwartej Villi Margot w Rewalu. tel: 606119647 660683036 Komfortowo wyposażone pokoje 2+2 Dzieci mile widziane Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś