elasert 22.02.08, 18:50 Wybieram się na wczasy początkiem lipca z dwójką dzieci - 5 lat i 1 roczek - czy ktoś tam był czy warto tam jechać - z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemsza1937 Re: ALGA-Mrzeżyno PILNE!!!Opinie! 28.05.08, 20:20 czy warto tam jechać bo jade na zielon ą szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
medyc Re: ALGA-Mrzeżyno PILNE!!!Opinie! 06.07.08, 12:04 Byłem i niepolecam stanowczo! Pobyt rezerwowaliśmy w styczniu a po przybyciu na miejsce w sierpniu okazało się,że nie ma dla nas pokoju i nie było nas nawet na liście! Dobrze,że mieliśmy dowód wpłaty zaliczki.Znaleziono dla nas jakis pokój w którym strasznie śmierdziało stęchlizną.Po uwagach po kilku dniach zmieniono nam go na inny.Jedzenie-kubki plastikowe,raz miałem niedomyte sztucce i robaka w talezu! oddalem obiad do kuchni.Pokój zabaw dla dzieci -ruina..Zdjęcia przedstawiają autko chyba jak było nowe-teraz nie jeżdzi.W basenie podchmielona grupa bawiła sie w nocy i dziecko nie mogło spac,to samo gdy zrobili sobie dyskotekę pod pokojami w jednej z sal.Na moja uwage,że jest grubo po 22 jeden z pracowników ALGI UL.WYPOCZYNKOWA oświadczył kierowniczce-facet ma jakis problem!.Nadmieniam,że to samo napisałem kiedys na wp.pl jednakże ktoś to usunął chyba po staraniach szefostwa ośrodka.Pozdrawiam i odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
kuba32a Re: ALGA-Mrzeżyno PILNE!!!Opinie! 22.01.09, 21:14 Wiesz co....chyba sie widzielisy....Ja byłem z 4 letnim synkiem i ciężarną małżonką ...a ty malkontencie chodziłeś w rozdeptanych klapkach i słoma sie za tobą ciągnęła nawet na piasku ! Byłem, w tym roku przyjadę i będę zasuwał 560 km co rok - TAK JEST SUPER W ALDZE Odpowiedz Link Zgłoś
kuba32a Re: ALGA-Mrzeżyno PILNE!!!Opinie! 22.01.09, 21:26 HEJ....Chyba sie widzieliśmy w Aldze....ty chodziłeś po plaży w wiecznie rozdeptanych klapkach ( troche słomy wyłaziło ), a co do smierdzenia to polecam MYDŁO ! BYŁEM, Z 4LETNIM SYNKIEM + CIĘŻARNA ŻONA, 3 LATA Z RZĘDU, i w tym roku też jedziemy tylko że w czwórkę. Kochani za pół darmo, w super miejscu ( plaża taka że parawany są rozłozone co 100metrów ), super jedzenie itp. Rozumiem, że jak ktoś wyrwie się raz na rok z obórki to za cenę 590 zeta żąda kelnera z tacą a na codzień kaszana z kefirem )) serio - Alga + rodzina , która ja obsługuje = spokój ( a dla mnie właściciela firmy to podstawa ) Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: ALGA-Mrzeżyno PILNE!!!Opinie! 06.07.08, 12:13 Podobna opiniaforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=76063685&a=76100840 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: ALGA-Mrzeżyno PILNE!!!Opinie! 06.07.08, 17:41 Byłam kilka lat temu w ich domkach - brrr.Z paneli na łaczeniach prześwitywało, wilgotno a łazienka koszmar.Ale dało się przeżyć.Mimo super lokalizacji tuż przy plaży warunki są fatalne. W zeszłym roku byłam w Bogdance - o 100% lepiej a też blisko morza. Odpowiedz Link Zgłoś
lidianek Re: ALGA-Mrzeżyno PILNE!!!Opinie! 14.07.16, 17:42 Chyba się polepszyło, bo ja polecam baaardzo serdecznie i z czystym sumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś