Dodaj do ulubionych

Jak wam sie pracuje w ARiMR??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:23
Hej, ma pytanie do pracowników ARiMR w woj. świętokrzyskim. Jak wam sie
pracuje w tej agencji? szczególnie zależy mi na opinii ludzi dla których jest
to kolejna praca. pytam bo obecnie szukam pracy. dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman Szambo Gosiewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:18
      Wpisz sobie wyszukiwarkę ARiMR Kielce to zobaczysz jak sie nam pracuję. Od kąd
      nowa polityczna pisowska banda przejeła władzę nasza firma nie schodzi z
      pierwszych stron gazet, nawet telewizję mieliśmy, a aktualnie siedzi u nas
      inspekcja pracy, prokurator i sąd pracy. Także domyślasz się, że przyczyną
      publikacji nie były bynajmniej fundusze unijne, którymi dysponujemy, a raczej
      patologia w zarządzaniu. Współpracownicy też przez to zdziczeli, ludzie
      szykjanuję się nawzajem, podpierdzieleją nie tylko do przełożonych,ale także na
      policję.

Szacunek dla wszystkich nielicznych, kórzy stanowią wyjątek potwierdzający regułę!

Generalnie odradzam tu pracę. Przynajmniej do następnych wyborów. Sam chcę
      odejść z tego burdelu, a kilkanaście co mądrzejszych osób już dawno to zrobiło.
      Może dla młodego pisiaka to jest intratna fuszka u wujka lub kolegi z partii,
      ale dla mnie to dno bez możliwości rozwoju. I nic tu nie pomoże pensja wyższa o
      marne 200 zł niż np. w Urzędzie Marszałkowskim czy wojewódzkim.

• Gość: Agata Szambo Gosiewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:02
        Szkoda słów bo przedmówca zawarł w swojej wypowiedzi wszystko co chciałabym
        dodać. Najgorsze jest to, że tak się zeszmacili moi koledzy i koleżanki dla
        paru złotych i łaski nowej władzy.
        • Gość: ARiMR świetny wątek na forum Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:32
          jest na ten temat:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=58196809&s=0
    • Gość: 666 Re: Jak wam sie pracuje w ARiMR?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:37
      miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,3987291.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka