joanmiro 07.10.06, 23:57 dziewczyny proszę o namiar na dobrego ortopedę dziecięcego, nalepiej przymującego prywatnie, bo sprawa jest b.pilna. Wielkie dzieki! Czy ktoś słyszał o dr Zwierzchowskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi21 Re: dobry ortopeda PILNE! 08.10.06, 18:55 byłam ostatnio własnie u tego doktora i odniosłam wrazenie ze jest w poradni z przymusu, wszystko trzeba było wyciągac. Dobre opinie słyszałam o lekarzu z CZMP, przyjmuje tez prywatnie ale musze znaleźć wizytówke z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: dobry ortopeda PILNE! 08.10.06, 19:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=10183615&a=10397695Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: dobry ortopeda PILNE! 08.10.06, 20:54 i jeszcze tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=38388313&a=39395575 my ostatnio bylismy u Domzalskiego na Drewnowskiej panstwowo. Bardzo fajny lekarz, ktory nie wciska drogich butów ortopoedycznych jak Perner. wiem, ze przyjmował na zielonej 29, ale czy to aktualne, niestety juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: dobry ortopeda PILNE! 09.10.06, 08:52 przypomniałam sobie, dr Lipczyk, przyjmuje na Brzechwy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanmiro Re: dobry ortopeda PILNE! 09.10.06, 10:38 dzięki za wszystkie namiary.W końcu znalazłam jeszcze namiar na doc. Grzegorzewskiego ze szpitala na Drewnowskiej; przyjmuje prywatnie Piotrkowska 17; wizyta 80zł. Czy ktos słyszał cos o nim? A dr Bik faktycznie drogo 100zl, ale przyjmuje tylko na Piotrkowskiej18, na Sojczynskiego niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
exylia Re: dobry ortopeda PILNE! 09.10.06, 19:10 Tylko doktor Bik. Może jest drogi, ale to dzięki niemu mam dziś zdrowe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
jopi2 Re: dobry ortopeda PILNE! 11.10.06, 17:35 Bez mrugnięcia okiem polecam Dr Domżalskiego, jest uczniem profesora Syndera, więc fachowa ręka! - przyjmuje w Medax'ie na Zielonej, pracuje też w szpitalu na Drewnowskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanmiro Re: dobry ortopeda PILNE! 16.10.06, 10:23 Dzięki dziewczyny; w końcu poszłam do Bika. Bardzo sympatyczny, konkretny, wyjaśnia wszystkie nawet najdrobniejsze wątpliwości! Jestem zadowolona, choć faktycznie drogo. Ale podczas wizyty zrobił też usg (w cenie). Jedyny minus tej wizyty to mimo tego, że zapisują na konkretną godzinę to wchodzi się do gabinetu "tak jak kto przyszedł" czyli trzeba odsiedzieć w kolejce, a to z takim maluchem jak mój nie jest zbyt komfortowe rozwiazanie (przed nami były 3 osoby, mimo tego że przyszliśmy 10 min przed wyznaczoną godziną). U wielu lekarzy przyjmyujacych dzieciaki prywatnie jest tak że maluchy mniejsze niż 1 rok wchodzą bez kolejki. I to miłe, ale tu tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś