schlagbaum 22.07.05, 14:34 prowadzi 52 z 510 wiezniow Gulagu Guantanamo. Ciekawe jak poradza sobie us-mani gdy strajk ten sie jeszcze rozszerzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojcd Re: Strajk glodowy 22.07.05, 16:07 schlagbaum napisał: > prowadzi 52 z 510 wiezniow Gulagu Guantanamo. > Ciekawe jak poradza sobie us-mani gdy strajk ten sie jeszcze rozszerzy. ----------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Strajk glodowy 22.07.05, 16:17 z jakiego powodu strajkuja? Moze zarcie im nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Strajk glodowy 22.07.05, 16:59 W gulagach nie bylo strajkow glodowych wobec czego Guantanamo nie moze juz byc z nimi porownywane. Rowniez oznacza to, ze sa dobrze karmieni, gdyz tylko syci sa w stanie glodowo strajkowac. Ku mojemu dostaja kroplowke i plyny. Ja bym im pozwolil przeniesc sie do upragnionego raju i dopasc 72 dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Strajk glodowy 22.07.05, 17:16 felusiak1 napisała: > Ja bym im pozwolil przeniesc sie do upragnionego raju i dopasc 72 dziewic. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Strajk glodowy 22.07.05, 18:16 felusiak1 napisała: > W gulagach nie bylo strajkow glodowych wobec czego Guantanamo nie moze juz byc z nimi porownywane. Jezeli to jedyny powod dla ktorego taki porownanie jest nie na miejscu to chyba bede musial napisac do AI i im to wytlumaczyc. Rowniez oznacza to, ze sa dobrze karmieni, gdyz tylko syci > sa w stanie glodowo strajkowac. To sam sobie wymysliles czy gdzies przeczytales > Ku mojemu dostaja kroplowke i plyny. Ja bym im pozwolil przeniesc sie do > upragnionego raju i dopasc 72 dziewic.` To bardzo po amerykansku i pewnie by tak zrobiono ale swiat sie na to patrzy wiec bedzie sie szukac innych rozwiazan. Twoja sugestie jednak warto zapamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 do doopek 22.07.05, 20:12 doopek napisal: > Twoja sugestie jednak warto zapamietac. ================== Zapamietac warto ale aby to uczynic trzeba posiadac umysl. Ty posiadasz jedynie mozg jak moj pies albo rybki mojej corki. Rybki zdaja sie pamietac krocej gdyz co kilka sekund z ciekawoscia zwiedzaja zakamarki akwarium. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: do doopek 22.07.05, 21:48 felusiak1 napisała: > doopek napisal: > > Twoja sugestie jednak warto zapamietac. > ================== > Zapamietac warto ale aby to uczynic trzeba posiadac umysl. > Ty posiadasz jedynie mozg jak moj pies albo rybki mojej corki. > Rybki zdaja sie pamietac krocej gdyz co kilka sekund z ciekawoscia zwiedzaja > zakamarki akwarium. Tracisz fason fornalczyku !! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: do doopek 22.07.05, 22:04 ja fasonu nie trace nigdy ale z zadowoleniem obserwuje jak tacy jak ty rozsypuja sie w drobny mak i nie majac argumentu uciekaja sie do zenujacej jakosci przytykow. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: do doopek 22.07.05, 22:07 felusiak1 napisała: > ja fasonu nie trace nigdy ale z zadowoleniem obserwuje jak > tacy jak ty rozsypuja sie w drobny mak i nie majac argumentu > uciekaja sie do zenujacej jakosci przytykow. Ty zalosna figuro forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26802522&a=26816369 i ty skunksie masz czelnosc pisac o przytykach. Na drzewo fornalu. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta szczęśliwy to "gułag" 22.07.05, 17:05 w waszych, towarzyszu schlagbaum, radzieckich gułagach taki starjk był przymusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: szczęśliwy to "gułag" 22.07.05, 17:22 gieroy_asfalta napisał: > w waszych, towarzyszu schlagbaum, radzieckich gułagach taki starjk był > przymusowy. Strajk? Jaki strajk? Przeciez strajki byly tylko w imperialistycznym kapitalizmie, gdzie masy robotnicze byly ciagle niezadowolone z wyzysku (az dziwne ze masowo nie uciekaly do radzieckiego raju, a jeszcze dziwniejsze ze ruch odbywal sie w strone raczej przeciwna...). I jakie gułagi? to byly tylko obiekty do reedukacji nieuswiadomionego klasowo elementu!. I tam nie strajkowano tylko z socjalistyczna radoscia wprowadzano w zycie uchwale ostatniego plenum KC o zmniejszeniu do zera zuzycia deficytowej zywnosci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: szczęśliwy to "gułag" 22.07.05, 22:03 jak wam q..a nie odpowiada gułag-niech bedzie kacet. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wziac przyklad z Thatcher - dac sie im 22.07.05, 22:12 w pelni demokratycznie zaglodzic na smierc (zadnego dokarmiania na sile, zadnych kroplowek, bo to byloby wbrew ich woli). I bedzie dobrze - terrorysci najwyrazniej tak wlasnie lubia. www.irishhungerstrike.com/ Odpowiedz Link Zgłoś