Dodaj do ulubionych

My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki

12.02.08, 15:08
Hej dziewczyny! w Poleskim Osrodku Sztuki (Krzemieniecka 2) rozkrecamy kawiarnie/spotykalnie dla mam i dzieciakow. Raz w tygodniu - sroda godz. 11.00

Klimata dla maluchow i mam jest super przyjazny. w najblizsza srode beda cwiczenia dla mam i dzieciakow razem. a pozniej - troche zajec plastycznych. i generalnie - luz bluz, plotki i chwila wytchnienia od codziennosci

To nic nie kosztuje. jak sie ma ochote cos wypic to jest kawiarenka (herbata 1,50!) duzo miejsca do biegania, super sala do cwiczen z lustrami i pilkami.

a jak jest ladnie - maja tam piekny park z rzezbami wiklinowymi, wiec raj wink)

zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • tsikorka Re: My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki 13.02.08, 14:51
      szkoda, że dopiero teraz o Was przeczytałam.
      postaramy się Was odwiedzić za dwa tygodnie.
      gdyby coś się zmieniło (dzień, godz,) proszę dajcie znać.
      • libiszka Re: My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki 26.02.08, 09:23
        ostatnio mialysmy super zajecia z pilka! Iga pokazala nam fajne cwiczenia wink) a dzieciaki swietnie sie bawily wink
        • loulla Re: My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki 03.03.08, 16:22
          ja się wybiore z moja Nikusią ale chyba dopiero w pzryszłym tygodniu
          bo narazie dochodzimy do siebie po chorobie, ale mam jeszcze pytanko
          ile czasu trwaja te zajecia?
    • anna_mrozi Re: My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki 13.02.08, 15:12
      A dzieci w jakim wieku? I zajęcia - płatne? Określona tematyka?
      Propozycja kusząca tylko dla nas w Kozin trochę daleko...
    • sayyes Re: My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki 13.02.08, 17:50
      No wlasnie, tez mnie interesuje, w jakim wieku są dzieci.

I czy schemat spotkania jest zawsze taki sam, czy to sie zmienia? A jesli tak, to jak mozna sie dowiedziec, co bedzie w danym dniu? Bo mnie np. malo interesują cwiczenia, zwlaszcza z moja ruchliwą, uciekającą gdzie sie da dwulatką.

Chetnie bym zajrzala, ale dopiero po feriach, gdyz wyjezdzamy.
      • aggata78 Re: My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki 13.02.08, 21:50
        no dobra, ale sroda o 11 to niektorzy pracuja...
        • libiszka Re: My mamy w Poleskim Osrodku Sztuki 17.02.08, 20:57
          zajecia nie sa platne,

formula dosc luzna - wlasciwie to wszystko bedzie zalezalo od nas, czyli mam, ktore beda przychodzic.

tam jest kawiarenka, w ktorej mozna gadac, jest kilka duzych, przestronnych sal, w ktorych dzieciaki biegaja sa tez dwie specjalne sale (na codzien do cwiczen), w ktorych najdluzej siedzimy

ostatnio byly zajecia ruchwe - dla mam i dzieci np. wspolne bieganie na czworakach, rzucanie sie balonami etc. Iga, ktora to prowadzi jest pelna pomyslow.

byly tez zajecia plastczne - zabawa ciastem solnym. duzo frajdy wink dla wszystkich

jesli grupa sie zrobi jakas wieksza i bardziej stala to w planach sa spotkania z ekspertami np. lekarzami, psychologami, warsztaty etc.

a wiosna rozne akcje w ogrodzie/parku

POS ma duuzy potencjal, a ludzie sa bardzo otwarci.

a wiek dzieciakow jest rozny - od 6 miejecy do 2,5 roku (moj Franek jest najstarszy).

ale generalnie nastawiamy sie na dzieci do wieku przedszkolnego, ktore siedza w domu z nami mamami wink)

do zobaczenia!
          marta

staly jest czas - sroda godz. 11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka