Dodaj do ulubionych

dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca!

10.09.04, 13:23
Moja prawie 3 letnia córka ma juz próchnicę w trzech zabkach. Bylismy u
dentysty i ząbki zostały posmarowane fluorem. Mam zamiar w niedługim czasie
spróbowac wybrac się do dentysty i zaleczyć te ząbki. Nie znam dobrego
dentysty w Krakowie dla dzici. Może ktoś ma doświadczenia w tym względzie i
poleci jakiś gabinet będeę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • kora00 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 10.09.04, 16:26
      Denta Med na ul.Augusiańskiej,pani doktor na P....alenie pamiętam bo do dziś
      jestem w szoku, że nic a nic nie bolało a pani dr mówiła do mnie jak do
      dziecka,hehe,bo normalni zajmuje się ząbkami dziecismile
      kora
    • katarzyna11 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 10.09.04, 20:47
      Witam!! Dr Renata Gabryś na ul. Rusznikarskiej 14a. Bardzo miła i sympatyczna i
      jest dobrym dentystą. Sama do niej chodzę, a wkrótce zamierzam zaprowadzić
      synka.
    • ada40 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 12.09.04, 21:32
      Juniordent, koło Poczty Głównej. Niektóre "zabiegi" są bezpłatne.
    • termio Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 12.09.04, 22:48
      Polecam Dentist na Placu Inwalidów 5/7, nie tylko dla dzieci.
    • chochlik4 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 16.09.04, 08:59
      A ja polecam dentystów na ul. Podwale 2/1, (niedaleko Elefanta w stronę
      filharmonii). Tel. 430 10 50. Przystepne ceny, niesamowita dr Kołaczyk...
      Polecam. Są tam też inni dentyści i słyszałam, że są ok, mają nieziemską
      cierpliwość do dzieci i osób bojących się wink
      • edziecko_ulcik Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 16.09.04, 15:48
        potwierdzam !!!! pani dr kołaczyk i inni są super !!

ulcik
        • inezis Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 17.09.04, 01:07
          Polecam panią dr Monikę nie znam nazwiska, przyjmuje na ul.Podwale 2/1
          Cudowne podejście do maluchów.
          • mopek1 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 17.09.04, 23:05
            To ja tez polecam Podwale smile dr Iwona Sanak - przemiła, b. cierpliwa, poza tym
            to małopolski konsultant stomatologii dziecięcej smile)))
          • beba2 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 20.09.04, 19:59
            To pani dr Monika Kocoł - ulubiona lekarka mojego Kamila chodzimy tylko tam, od
            dwóch lat - jest debeściarsko wink
            • edytafg1 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 21.09.04, 15:54
              Tylko Jola Kolaczyk z Podwala !!! smile
              • ola07 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 18.02.05, 19:42
                A czy któraś z was wyrywała dziecku mleczne trzonaki,właśnie u dentystów na
                ul.Podwale?Proszę o opinię na temat tamtejszego chirurga.Mamy do usunięcia
                czwórkę do tego z ropą,szczerze mówiąc strasznie się tego obawiam.Proszę o
                pomoc.
                • beba2 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 20.02.05, 12:06
                  Dentysta nie musi być chirurgiem szczękowym, zeby wyrwac mleczaka, choćby
                  trzonowca z ropniem smile
                  • ola07 Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 21.02.05, 00:07
                    No pewnie nie,ale tamtejsze panie dentystki same zaproponowały pracującego tam
                    chirurga,pewnie dlatego że ząbek mojej córci,a szczególnie ten ropień nie
                    wygląda najlepiej.
                    A tak na marginesie czy któraś z was wyrywała dziecku trzonaka z ropniem?,czy
                    znieczulenie wtedy działa? i czy dentysta przepisał jakieś antybiotyki.Bardzo
                    proszę o pomoc, bo to już za kilka dni.
                    • mama_olgi Re: dentysta dla 3 latki w krakowie. ktoś poleca! 26.02.05, 14:53
                      od dawna szukałam stomatologa dziecięcego dla mojej półtorarocznej córeczki i
                      po przeczytaniu waszyc postów w ubiegły czwartek udałam sie do dr. Iwony Sanak
                      na Podwale i rzeczywiście z całego serca polecam. Kobieta niesamowicie
                      przyjemna, ciepła, cierpliwa z b.dobrym podejściem do dzieciaczków i
                      rodzicówsmile) było naprawde super i idziemy znowy za dwa tygodnie.
                      ------------------------------------------------------
                      Jeśli chcesz mieć przyjaciela , oswój mnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka