allplayer 28.10.05, 11:49 gdzie w Krakowie można chodzić z 2-3 miesięcznym dzieckiem na basen? które baseny są do tego przystosowane? moze macie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgosha Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 28.10.05, 13:43 Witam! My chodzimy do Parku Wodnego. Jest super! Maluszki pływają w wydzielonym baseniku w ciepłej wodzie. Karnet kosztuje 180 zł. za 10 wejść dla dwóch! osób z dzieckiem. Każde wejście to półtorej godziny (w tym pół godziny zajęć). Więc samemu też można sobie popływać lub np. pozjeżdzać ze zjeżdzalni. Polecam! Jest b. fajnie. www.parkwodny.pl/view.php?op=kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 28.10.05, 15:24 Wiemo basenach przystosowanych dla niemowlaków na ul. Szuwarowej nazywa sie Escada, kolejny w szpitalu Rydygiera (ja tam chodzę) tel: 646-87-95, rejestracja od 13 00 do 18 00, wczęsniej zgłasza sie automat.I jeszcze stronka www.ciociarybka.webpark.pl/gdzie.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 02.01.06, 19:53 www.efc.com.pl/basen.htm Odpowiedz Link Zgłoś
eliczek Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 04.02.06, 22:25 nauka_plywania.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea22 Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 06.02.06, 20:01 a ja polecam szuwarową, instruktorzy swimtest są cudowni, chodziłam i do cioci rybki (w porządku, ale daleko, marne warunki szatniowe i w porównaniu z szuwarową nudno) i do aquaparku (szalała grzybica, niestety - nigdy więcej tam, pomimo atrakcyjności cenowej) - minusów aquaparku widzę więcej. Zajęcia prowadziło dwóch panów, polegały głównie na tym, że chodziliśmy z dziećmi dookoła, zero zangażowania instruktorów, mnóstwo osób - nic atrakcyjnego. I wreszcie trafiłam na Szuwarową, gdzie jest tysiąc zabaw ogólnorozwojowych, mnóstwo sprzętow (zjeżdżalnia, skrzydełka, kółka, rury, jacuzzi, plastikowe owoce które dzieci zbierają do wiaderek, puzzle przyklejane do ścian, kwiatki do podlewania, wężyki, które opadają na dno i dzieci je zbierają, deski i wiele wiele innych, nie sposób wymienić wszystkiego). Do tego instruktorzy sa odważni, dzieci wrzucamy do wody, jest mnóstwo śmiechu, radości, piosenek, wierszyków. Naprawdę - warto - w kazdym wieku. Ja tam chodze od kiedy synek miał sześć miesięcy (ale zajęcia chyba od dwóch czy trzech miesięcy też są), teraz skończył dwa lata i nadal jestem zachwycona(i nie mam tam żadnego udziału ) Polecam wycieczkę, zobaczcie jedne zajęcia, zobaczycie o czym mówię. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea22 Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 06.02.06, 20:04 Aha, zapomniałam. Zajęcia prowadzone sa w jacuzzi, grupy czteroosobowe, żadnego tłoku, przepychania, są przewijaczki, wszystko dostepne. Ciepło, miło, przyjemnie (i a propos Rydygiera - parking bezpłatny ) Odpowiedz Link Zgłoś
marbella Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 06.02.06, 23:38 Tylko Szuwarowa! I nic dodać nic ująć - moje dzieci zachwycone zajęciami a ja po nich wyluzowana)) Odpowiedz Link Zgłoś
mik04 Re: basen dla niemowlaków w Krakowie 09.02.06, 11:05 Buuuu A my na szuwarową mamy baardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
mik04 Pytanie o basen na Szuwarowej 10.02.06, 17:33 Możesz podać jakieś namiary? Może jest strona internetowa? Ile kosztują zajęcia, w jakich dniach i godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
marbella Re: Pytanie o basen na Szuwarowej 10.02.06, 20:13 Zajęcia prowadzi firma swimtest. Tu znajdziesz wszystko na ich temat: www.swimtest.com/index.php?dzial=1&pokaz=1&page=wodny_klub_bobasa A zajęcia odbywaja się tu: www.swimtest.com/index.php?dzial=1&pokaz=1&page=wodny_klub_bobasa Zajęcia są codziennie za wyjątkiem środy zarówno rano jak i popołudniu. Dzieci są podzielone na czteroosobowe grupy i mają zajęcia raz w tygodniu o stałej porze. Właśnie po feriach zaczyna się nowa edycja i teraz jest dobry czas na zapisy, choć to niełatwe. Ja czekałam prawie rok na liście rezerwowej. Można zapisać się bezpośrednio w swimtest (lepiej) lub w recepcji w Escadzie. Płaci się za całą edycję czyli 22 zł x 8 lub 10 zajęć. Można też wejść jednorazowo, jeśli ktoś ze stałych uczestników zgłosił nieobecność. Wtedy wejście kosztuje nieco więcej, ale nie wiem dokładnie ile. Odpowiedz Link Zgłoś
mik04 Dzięki wielkie :) 10.02.06, 22:11 Tłok w Rydygierze mnie zaczyna denerwować już i zastanawiam się nad zmianą. Odpowiedz Link Zgłoś