plavusa 04.10.05, 13:52 Proszę o opinie o tej przychodni. Chcielibysmy się tam zapisać (najlepiej całą rodziną) - czy warto? Którego lekarza polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanka4 Re: Przychodnia na Łokietka 04.10.05, 21:54 obie panie pediatry beznadziejne. ja jestem w malutkiej przychodni na siedmiogrodzkiej i pediatra tam jest fajne, ale sama przychodnia taka dziwna - jakby wymarła. ale pani doktor bez zarzutu - i miła, i do dziecka podjedzie, jak gorączkuje, i to bez jakichś niepotrzebnych uwag, jak to miało miejsce na łokietka. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: Przychodnia na Łokietka 04.10.05, 23:22 Hej, Nie polecam tej przychodni. My chodziliśmy do pediatry dr Pietrzak, bardzo nieprzyjemna, jakaś oschła. Druga pani pediatra (nie pamietam nazwiska) jest podobno bardziej ludzka. Pa, Lena Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa Re: Przychodnia na Łokietka 05.10.05, 10:02 Dzięki za odpowiedzi. Nie wyglądają zachęcająco Mieszkam w Radojewie - od niedawna - i nie wiem gdzie zapisać siebie i dzieciaki. Ta przychodnia jest w miarę po drodze - poruszamy się autobusem i zależy mi, żeby zimą uniknąć przesiadek i chodzenia z dziećmi po wietrze i mrozie. Co polecicie w zamian? Siedmiogrodzka to raczej średnio po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
sommer1 Re: Przychodnia na Łokietka 05.10.05, 12:47 Cześć! Ja równiez nie polecam przychodni na Łokietka. Uciekałam stąd jeszcze szybciej niż się zapisałam. Syn wchodząc do dr Pietrzak zaczynał płakać na sam jej widok ( wcześniej tego nie robił). W związku z tym wróciliśmy do naszego poprzedniego lekarza-dr Grażyna Soska na Os. Wichrowe Wzgórze. Bardzo miła, z podejściem. Przyjmuje także dorosłych ( tak przynajmniej było wczesniej), więc za jednym wejściem do gabinatu obejrzy cała rodzinkę. Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś