Dodaj do ulubionych

Przychodnia na Łokietka

04.10.05, 13:52
Proszę o opinie o tej przychodni. Chcielibysmy się tam zapisać (najlepiej całą
rodziną) - czy warto? Którego lekarza polecacie?
Obserwuj wątek
    • jolanka4 Re: Przychodnia na Łokietka 04.10.05, 21:54
      obie panie pediatry beznadziejne. ja jestem w malutkiej przychodni na
      siedmiogrodzkiej i pediatra tam jest fajne, ale sama przychodnia taka dziwna -
      jakby wymarła. ale pani doktor bez zarzutu - i miła, i do dziecka podjedzie,
      jak gorączkuje, i to bez jakichś niepotrzebnych uwag, jak to miało miejsce na
      łokietka.
    • lena99 Re: Przychodnia na Łokietka 04.10.05, 23:22
      Hej,

Nie polecam tej przychodni. My chodziliśmy do pediatry dr Pietrzak, bardzo
      nieprzyjemna, jakaś oschła. Druga pani pediatra (nie pamietam nazwiska) jest
      podobno bardziej ludzka.
      Pa, Lena
      • plavusa Re: Przychodnia na Łokietka 05.10.05, 10:02
        Dzięki za odpowiedzi. Nie wyglądają zachęcającosad
        Mieszkam w Radojewie - od niedawna - i nie wiem gdzie zapisać siebie i
        dzieciaki. Ta przychodnia jest w miarę po drodze - poruszamy się autobusem i
        zależy mi, żeby zimą uniknąć przesiadek i chodzenia z dziećmi po wietrze i
        mrozie. Co polecicie w zamian? Siedmiogrodzka to raczej średnio po drodzesad
    • sommer1 Re: Przychodnia na Łokietka 05.10.05, 12:47
      Cześć!

Ja równiez nie polecam przychodni na Łokietka. Uciekałam stąd jeszcze szybciej
      niż się zapisałam. Syn wchodząc do dr Pietrzak zaczynał płakać na sam jej widok
      ( wcześniej tego nie robił). W związku z tym wróciliśmy do naszego poprzedniego
      lekarza-dr Grażyna Soska na Os. Wichrowe Wzgórze. Bardzo miła, z podejściem.
      Przyjmuje także dorosłych ( tak przynajmniej było wczesniej), więc za jednym
      wejściem do gabinatu obejrzy cała rodzinkę.

Pozdrawiam
      Hania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka