Gość: dario011 IP: *.chello.pl 19.04.05, 16:53 proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernadeta Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:57 Świetny hotel, ładna architektura i baseny, duzo niemców w hotelu, mało polaków,szeroka plaża, co chcesz wiedzieć konkretnie? mieszkałam obok tego hotelu. Ogólnie spoko hotel napewno zasługuje na 5* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario011 Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.chello.pl 20.04.05, 16:06 czy są dobre warunki do zwykłej kąpieli w morzu i pływania z rurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:33 Z brzegu bardzo płytko, trochę zielska w wodzie i robaczków, hotel ma dość długie molo na końcu zejście na głęboką wodę i zaraz rafa jest.wszystkie hotele w tej okolicy mają tak samo czyli od hotelu : Royal moderna , Hostmark, Laguna vista, Tropicana Grand Azure, Magic Life, Radison Sas, i dalej w stronę centrum mają ten sam problem z brzegu płycizna rózne żyjątka w wodzie brrrrr.Ale plażę ma dużą szeroką i zadbaną ten hotel Magic Life, Laguna Vista ma troszku lepszą plazę ponieważ nie ma żyjątek z brzegu , a mnie to denerwuje jak mam zamiast pływania uważać na kolce i gwiazdy i inne paskudztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Prośba do Bernadetty IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 20.04.05, 23:23 Liczę Bernadetto, że wkleisz swój opis na foru Egipt-hotele. Niestety nikt go do tej pory tam nie opisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Do Miniusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:38 W lipcu ubiegłego roku napisałam szczegółowy opis hotelu w którym byłam czyli HOSTMARK. Oto adres :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8299309&a=14543157 Do hotelu Magic Life chodziłam na baseny bo miał lepsze, i na molo porównać rafę,innymi informacjami nie dysponuję ponieważ tam nie mieszkałam, chciałam pomóc w ten sposób osobom które pytają o ten hotel, ponieważ odpowiedzi raczej nie dostaną na forum ponieważ mało polaków jest w Magic Life, jeśli gościu potrzebuje jakiejkolwiek informacji to też jej udzieliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario011 Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:24 bardzo dziękuje za info ,jadę w maju myślę ,że się potwierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: 193.29.205.* 20.04.05, 15:12 Malo kto byl - kazdy chcialby byc!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: 193.29.205.* 21.04.05, 12:28 www.holidaycheck.de/hotel.php?hid=8801 Tu masz opinie ale po niemiecku....jak nie znasz to moge w skrocie powiedzie, ze same pozytywne rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: 193.29.205.* 21.04.05, 12:31 www.urlaubsbilder-online.de/img_gallery.php?mode=0&show=9&ls=0&lc=h8801 Tu z kolei masz fotki zrobione przez turystów niemieckich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario011 Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:18 wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś