Dodaj do ulubionych

czy ktoś był w hotelu magic life w sharm

IP: *.chello.pl 19.04.05, 16:53
proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernadeta Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:57
      Świetny hotel, ładna architektura i baseny, duzo niemców w hotelu, mało
      polaków,szeroka plaża, co chcesz wiedzieć konkretnie? mieszkałam obok tego
      hotelu. Ogólnie spoko hotel napewno zasługuje na 5*
      • Gość: dario011 Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.chello.pl 20.04.05, 16:06
        czy są dobre warunki do zwykłej kąpieli w morzu i pływania z rurka
        • Gość: Bernadeta Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:33
          Z brzegu bardzo płytko, trochę zielska w wodzie i robaczków, hotel ma dość
          długie molo na końcu zejście na głęboką wodę i zaraz rafa jest.wszystkie hotele
          w tej okolicy mają tak samo czyli od hotelu : Royal moderna , Hostmark, Laguna
          vista, Tropicana Grand Azure, Magic Life, Radison Sas, i dalej w stronę centrum
          mają ten sam problem z brzegu płycizna rózne żyjątka w wodzie brrrrr.Ale plażę
          ma dużą szeroką i zadbaną ten hotel Magic Life, Laguna Vista ma troszku lepszą
          plazę ponieważ nie ma żyjątek z brzegu , a mnie to denerwuje jak mam zamiast
          pływania uważać na kolce i gwiazdy i inne paskudztwa.
          • Gość: Minius Prośba do Bernadetty IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 20.04.05, 23:23
            Liczę Bernadetto, że wkleisz swój opis na foru Egipt-hotele. Niestety nikt go
            do tej pory tam nie opisał
            • Gość: Bernadeta Do Miniusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:38
              W lipcu ubiegłego roku napisałam szczegółowy opis hotelu w którym byłam czyli
              HOSTMARK.
              Oto adres :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8299309&a=14543157
              Do hotelu Magic Life chodziłam na baseny bo miał lepsze, i na molo porównać
              rafę,innymi informacjami nie dysponuję ponieważ tam nie mieszkałam, chciałam
              pomóc w ten sposób osobom które pytają o ten hotel, ponieważ odpowiedzi raczej
              nie dostaną na forum ponieważ mało polaków jest w Magic Life, jeśli gościu
              potrzebuje jakiejkolwiek informacji to też jej udzieliłam.
          • Gość: dario011 Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:24
            bardzo dziękuje za info ,jadę w maju myślę ,że się potwierdzi
    • Gość: Tete Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: 193.29.205.* 20.04.05, 15:12
      Malo kto byl - kazdy chcialby byc!!!:)
    • Gość: Tete Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: 193.29.205.* 21.04.05, 12:28
      www.holidaycheck.de/hotel.php?hid=8801
      Tu masz opinie ale po niemiecku....jak nie znasz to moge w skrocie powiedzie,
      ze same pozytywne rzeczy:)
      • Gość: Tete Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: 193.29.205.* 21.04.05, 12:31
        www.urlaubsbilder-online.de/img_gallery.php?mode=0&show=9&ls=0&lc=h8801
        Tu z kolei masz fotki zrobione przez turystów niemieckich:)
        • Gość: dario011 Re: czy ktoś był w hotelu magic life w sharm IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:18
          wielkie dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka