alex_koz 08.01.06, 22:42 no wlasnie, jakiego?? w mojej nie ma zielonego, pomaranczowego (oprocz jednego topu na lato) i brazowego nie zdarza mi sie po prostu kupowac ciuchow w tych kolorach, tak juz prawie ze podswiadomie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 22:47 róż, fiolet, złoto, srebro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 22:48 Zielonego i niebieskiego we wszelkich odcieniach, jako ze jestem na nie "skazana" w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
agata10011 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 10.01.06, 10:19 loto ,srebro ,róz fiolet Odpowiedz Link Zgłoś
rostka28 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 12.01.06, 03:23 fioletowy, pomaranczowy, ostra zielen, zolty, zloty, srebrny Odpowiedz Link Zgłoś
klaudziol111 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 12.01.06, 15:46 Tak naprawdę trudno odpowiedzieć. Kupuję ciuch jeżeli mi się podoba. Owszem kolory też grają ważną rolę, ale trudno mi powiedziec jakiego koloru nie mam. Aha nie mam nic czerwonego. no i tyle. nie cierpię tego koloru. !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
somewhere_tonight Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 22:48 nie ma fioletu i błękitu - w błękicie zle się czuję, a fiolet - nie myślałam nigdy, żeby mieć coś w tym kolorze.. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 22:49 Nie mam nic brazowego. Nie lubie, nie podoba mi sie i juz. Pomaranczowego tez nic nie posiadam. Malo mam rzeczy zoltych, choc wlasciwie nie wiem czemu, bo lubie ten kolor :D Pewnie jeszcze kilka kolorow by sie znalazlo, ale te mi przyszly do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 22:51 dodam, ze czesto slysze ze w brazowym byloby mi do twarzy, o ironio! Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 22:55 zolty, zloty, srebrny Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 22:59 właśnie, nic żółtego nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:02 -czerwonego [tzn. mam 2 rzeczy, ale juz od dawna nie nosze] -zlotego, srebrnego [ale poluje na zloty top] -zielonego -pomaranczowego, rudego, miedzianego -rozowego [no dobra, mam jeden sweter ale rzadko nosze] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:07 granatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:09 nie cierpie ubierac sie seledynowo, złoto, żółto, fioletowo, błękitnie i granatowo:) w złotym i żółtym wygladam koszmarnie natomiast błękitu, seledynu i fioletu i granatowego nie cierpię! Odpowiedz Link Zgłoś
lenore13 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:09 błękit-nie lubię, chociaż podobno jest to ulubiony kolor w kulturze Zachodu i kojarzy się z różnymi idealistycznymi pojęciami Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:10 ja gdzies kiedy prezeczytalam ze bękit swiadczy o małej wyobrazni:) nie wiem czy tak jest faktycznie ale ja nie znosze błękitu zarówno jesli chodzi o garderobe jak i o wystroj mieszkania:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:09 żółtego, pomarańczowego, brązowego, intensywnie czerwonego (bo np. bordowe rzeczy juz tak), granatowego, złotego Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:10 - czerwony (nienawidzę) - zółty - srebrny - złoty - pomarańczowy - szary chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:35 - rózowego (wyjątkiem jest brzoskwiniowa bluzka) - pasteli - żółty, seledyn, blękit, - ciepłe brązy, rude, zgniłozielone, khaki i inne kolory ziemi czyli te wszystkie buronijakie. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 14.01.06, 01:44 i jeszce wscieklego rozowego Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 08.01.06, 23:42 o to juz ktos pytal wiec odpowiadam tak samo jak wtedy: taki kolor nie istnieje kolor jaki dodaje obecnie ma na imie Isadora Duncan a planuje dodac Rose Parks Odpowiedz Link Zgłoś
convalya Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 00:03 niebieskiego i granatowego (nie licząc dżinsów) pasteli turkusowego szarego Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 00:11 Żółtego i pomarańczowego na święte nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 08:51 granatowego i szarego Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 09:16 bialego,z wyjatkiem rzeczy na tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 09:27 żółtego,pomaranczowego,khaki,zieleni,wszelkich tzw.kolorow ziemi,fioletu ( za wyjątkiem koloru ciemnej sliwki),ciemnoszarego. Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: różu,pomarańczu,niebieskiego i brązu - nie zn 09.01.06, 09:57 co do bizuterii-nie noszę ( i nie znoszę )srebra i sztucznej bizuterii;) złoto uwielbiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: różu,pomarańczu,niebieskiego i brązu - nie zn 09.01.06, 10:02 a ja nie nosze zlota, czy nie znosza to nie wiem, chyba raczej nie nosze po prostu;) Odpowiedz Link Zgłoś
220604oli Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 10:33 jam mam wszystkie kolory, lubię różnorodność, najmniej jednak czarnego i czerwonego, a najwięcej khaki, brąz, turkus, brudny róż, ale również ciepłe kolorki na lato pomarańczowy, żółty,(ale nie "żarówy") Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 10:54 białego (poza bielizną nie noszę) ecru szarego błękitnego i granatowego pomarańczowego (kiedyś miałam ostrą fazę na pomarańczowy ale po miesiącu mi minęło i wszystkie zakupione ciuchy oddałam siostrze) bordo (jak wyżej) prawie nie mam: fioletowego (mam kąplet bielizny i nic poza tym) żołtego (jedna koszulka) czarnego (golf, sukienka, żakiet) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 13:13 Zoltego, pasteli, czerwieni i amarantu, czystej bieli - ogolnie zimnych i czystych kolorow. Odpowiedz Link Zgłoś
joaska28 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 13:32 w sumie jest glownie ciemnozielony, czerwony i brazowy + biale koszule. tylko jeden szalik pomaranczowy, nie ma wcale zoltego i rozowego. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 13:37 nie ma żółtego,pomarańczowego,zielonego,granatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 13:36 zielonego, czerwonego, pomarańczowego, fioletowego... czesto wpada mi taka myśl do głowy że przydałby się nowy kolor w mojej szafie po czym na zakupach kolejny raz kupuję coś co już mam... Odpowiedz Link Zgłoś
anotherwoman Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 15:27 Różowego, żółtego, błękitnego i granatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sojkaj2 Re: tego koloru nie ma w mojej szafie! 09.01.06, 15:34 - granat - pomarańcz - tzw. musztardowy (brrrr...) Odpowiedz Link Zgłoś