Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu

03.11.08, 23:20
ESK to temat zastępczy odciągający uwagę od problemów miasta.
Zgadzam się z poglądem,że ten tytuł nie ma żadnego praktycznego
znaczenia. Wydane na "walkę" pieniądze przyniosłyby większy efekt
gdyby wydane zostały na promocję miasta wśród zagranicznych biur
podróży. Ale i oferta turystyczna miasta powinna być znacznie
bogatsza, bo to co do tej pory jest...to starcza na 6 godzin pobytu.
Niech będzie na 8 godzin :)) I to by było na tyle!
Obserwuj wątek
    • rapsodiagitana Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 04.11.08, 09:26
      Zobaczcie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=78342956&v=2&s=0 ://

Czy Olga Marcinkiewicz jest na pewno dobrym pomysłem?
    • lilli_directa Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 04.11.08, 09:45
      Najpierw pojawila sie p.Sroka, a teraz p.Marcinkiewicz...z bagna w
      bagno....
    • lilli_directa Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 04.11.08, 09:47
      No, Karminowa, napisz cos...
      • rozczarowana-torunianka Re: Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 04.11.08, 10:30
        najbardziej mnie zainteresował tytuł, gdyż myślałam, że to sam Kazimierz
        Marcinkiewicz stanął do konkursu i wygrał. Ale ciekawe też jest stwierdzenie, że
        p. Marcinkiewicz
        "Zwyciężyła fotel w konkursie ogłoszonym przez toruński magistrat. - Pani
        Marcinkiewicz spełniła wszystkie nasze wymagania"

No skoro do konkursu stają już fotele to chyba lepiej, że jakiś tam człowiek
        zwyciężył. A doświadczenie p. Zwyciężczyni, jak widać z postów krakowskich
        bardzo interesujące jest więc równie interesująco będzie rozwijać się akcja ESK.

Ciekawe kto wygra następny konkurs i czy powtórzy ten sam program działania
        czyli kompletowanie zespołu, spotkanie środowiskowe i... rezygnacja.

• vauban Re: Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 04.11.08, 10:52
      Z tego, co piszą na FK wynika, że Prześwietny Magistrat znów strzelił sobie w
      stopę. No cóż, będzie wesoło...
      • palin Re: Olga M. ??? 07.11.08, 16:25
        "... Ze swej strony proponuję również blizej przyjrzeć się osobie PANI Olgi M. bliskiej współpracownicy Pana T...."

to chyba wystarczajace referencje;)
        pan T pewnie peka ze smiechu wlasnie;)
        z kupy w jeszcze wieksza kupe.
        z 2 strony pokonac w walce o stanowisko fotel...uhuhhu.
        to naprawde trzeba umiec.
    • tom-on Re: Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 04.11.08, 12:08
      ciekawe tylko czemu o tej krakowskiej działalności pani dyrektor
      nikt wcześniej tu nie napisał, zanim zapadła decyzja
      • tryg.sk Re: Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 11.11.08, 20:16
        Mało tego.
        • karminowa Re: Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 12.11.08, 09:05
          Dla mnie najgorsze jest to,ze nasz Wielki Prezydent ma ogolnie problemy ze
          znalezieniem kadry do czegokolwiek - jezeli czytam,ze zostaly obnizone wymagania
          albo ze jest dwoch chetnych na stanowisko to rozne mysli przychodza mi do glowy.
          Poki co Marcinkiewicz zostala wybrana - ocenianie jej juz na starcie jest
          chore-u mnie ma kredyt zaufania, zaczyna od ktoregos tam listopada wiec
          poczekajmy...oceniajmy czyny a nie przypuszczenia.
          • agat96 Re: Marcinkiewicz dyrektorem biura ESK w Toruniu 08.02.09, 18:36
            "ciezka to i smutna to sytuacja", tak mowi Pani Dyrektor obecna i byla
            My pracownicy Fundacji, w ktorej Pani byla dyrektorem i nasza przelozona, wiec
            realizowalismy Pani polecenia, mamy teraz klopoty z policja, ktora zadaje
            pytania rozne...
            Pani natomiast jest dyrektorem nowej instytucji w swoim rodzinnym miescie
            Toruniu....
            dlaczego nie zostala Pani w Krakowie?
            moze dlatego, ze nie mozna ciagle nosic glowy 'wbitej w chodnik'
            oraz, ze z pracy tlumacza w sumie jednak wyzyc sie nie da,
            a zadnej innej to juz tu Pani nie znajdzie zapewne...
            trzeba miec zwyczajny tupet, zeby stworzyc wpis o samej sobie w wikipedii, w
            ktorym to zreszta wiekszosc faktow to naciagana lub polprawda
            szczegolnie na temat Pani dzialalnosci, jako dyrektor artystycznej Fundacji.....
            Pani Olgo - ZENUJACE ale... jakkolwiek smutna i ciezka to sytuacja chyba ma
            jednak wplyw na Pani aktualna dzialalnosc
            czy Pani tego chce czy nie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka