Gość: Simloczek IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.05, 00:58 simlock.ony.pl/ Pod tym adresem ściągniecie Simlocka ze telefonów NOKIA a to wszytko za free << zobacz to nic nie kosztuje! Wystarczy kod IMEI! Bez zbędnych reklam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m2m Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.05, 12:02 <jupi> to działa simolock z noki 6310i znikł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:11 Obys sie pozniej nie zdziwil jak ci zniknie zasieg z telefonu bo go np zablokuja!! Skoro maja twoj IMEI to nie wiadomo po co komu on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hils Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.crowley.pl 11.12.05, 12:13 sam sobie odpowiadasz :) Simloczek = m2m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:23 co masz na mysli bo nie rozumiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hils Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.crowley.pl 11.12.05, 12:26 to mam na mysli że Simloczek i m2m to jedna osoba . I stwierdzenie : <sam sobie odpowiadasz :) Simloczek = m2m> było skierowane do Simloczka(m2m) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SImloczek Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.05, 15:21 Nie wiem człowieku co ty chcesz nie jestem imbecylem który sobie sam odpowiada na posty na forum! Zbirzeność hostów nie oznacza ze to ja odpowiedziałem! IMEI jest potrzeby do wygenerowania kodu odblokowywujacego! Dla każdego kodu IMEI i telefonu jest INNY kod odblokowywujący! Skrypt nigdzie nie zpaisuje wprowadzonych danych! Pozatym na nic mi wasze IMEIE Stworzyłem tą stronkę tylko dlatego zeby ludzie nie musieli przepłacać w komisach za ścigniecie simlocka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość forum Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:48 Tylko twoja stronka jest niedopracowana i nie da sie nia odblokowac nokii 3410 mimo ze jest podane ze obsluguje ten model. A wiem to bo kolega probowal sciagac sim locka kodem jaki mu wygenerowala twoja strona i nic sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simloczek Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.05, 22:02 Witaj, kod odblokowywujacy powinien zadziałać nie wiem czemu nie zadziałał! IMEI telefonu powinien wpisać "Starsze modele NOKIA np. 3310" i wybrać sieć na którą jest zarejestrowany w tedy powinien wyskoczyć tylko jeden kod. Jeżeli to nie podziałało mozliwe że tego telefonu nie mozna juz odblokować kodem (np. 5 razy źle wpisany kod) Ostatnia alternatywe jaka moge zaporponować to odblokowanie ręczne prosze napisać maila do necik@ony.pl i podać IMEI telefonu model teelfonu oraz na jaaks sieć jest simlock. w odpowiedzi wyśle kod odblokowywujący jak ten nie zadziała to nic nie poradze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegly Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:20 z nowszych modeli nokii kodem juz sie nie sciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.qzyni / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:05 zjebista stronka bez problemu se poradziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 20:14 co sie dzieje ze stronka?znacie jakas inna? Odpowiedz Link Zgłoś
boss_53 Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA 22.12.05, 14:57 Pewnie że znam pasjagsm.pl/simy.html tutorial jak śćiągać, jaki wybrać box itp znajdziecie na portalu i wtedy będziecie mogli śćiągać simlocki z prawie każdej nokii. Wielkim odkryciem to to nie jest, że z nokii sim lock po kodzie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: SIMLOCK ZA FREE Z TELEFONÓW NOKIA IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 15:23 na podanej stronie nie ma opcji dotyczacej modelu 6030....moze znasz jeszcze jakies??? Odpowiedz Link Zgłoś