Gość: Ateusz IP: *.smsnet.pl 03.05.06, 21:51 Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? Jak wrażenia? Bo ja słucham od wczoraj. Zdecydowanie lepsza od "Riot act". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:14 slucham od jakis 2 tyg, od piatku juz z orginalu i jak dla mnie znakomita Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 03.05.06, 23:16 Pearl Jam to kolejna po nowym Toolu premiera maja zasługująca na wyróżnienie. ta płyta z każdym kolejnym przesłuchaniem zaskakuje nowymi smaczkami, które odkrywa się powoli. niezwykłe zmiany tempa, duże zróżnicowanie brzmieniowe poszczególnych utworów sprawiają, że ta muzyka wciąga i niełatwo się oderwać . teraz czekam na nowe RHCP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateusz Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 04.05.06, 08:20 A macie już jakieś ulubione kawałki z tej płyty? Trzy pierwsze, czyli "Life wasted", "World wide suicide" i "Comatose", są świetne. Mnie osobiście podoba się też ostatni numer na płycie - "Inside job". Odpowiedz Link Zgłoś
pszemcio1 Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 04.05.06, 09:57 almum brzmi zaskakująco świeżo. Zdecydowanie bije na łeb ostatnie 3 krążki kapeli. Brzmieniowo bliższy Ten i VS niż ostatnich płyt. Krótszy, komnkretniejszy, równiejszy. Są tu momenty powrotu do najlepszych czasów jak punkowy Comatose, czy wolniejsze Come Back i Inside Job. W kilku momentach brzmienie wzbogaca Boom Gas na klawiszach. Jest dobrze, jest tak dobrze jak nie było od lat. W sumie zasokoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 04.05.06, 10:56 Jeszce nie kupiłam bo dopiero pieniązki zbieramA płyta rzeczywiście jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateusz Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? IP: *.smsnet.pl 05.05.06, 21:42 To kupuj Soniu, kupuj )) A jak nie masz pieniążków, to może ktoś Ci ją przegra? Bo płyta jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega_Soni Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:26 Gość portalu: Ateusz napisał(a): > To kupuj Soniu, kupuj )) > A jak nie masz pieniążków, to może ktoś Ci ją przegra? > Bo płyta jest rewelacyjna. Z tego, co Sonia napisała wynika, że płyte już ma teraz chce mieć legalną Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 06.05.06, 19:09 Mam w mp3 a teraz zbieram na legalną. Z każdą płytą tak robie: najpierw ściągam a jak mi się spodoba to kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? IP: *.microchip.net.pl 07.05.06, 12:10 Nareszcie koniec pojekiwań nad grobem grunge... Wprawdzie nie można całkowicie odciąc sie od korzeni, co zresztą słychac, ale można zrobic coś co nie będzie jedynie odcinaniem kuponów... Naprawdę fajna i świeża... Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 07.05.06, 13:27 Ja zbieram na razie pieniądze...a płyta,,kurcze nie spodziewałem się, że mnie tak pozytywnie zaskoczą Ta płyta spokojnie mogłaby się pojawić tuż po Vitalogy czy No Code...brzmi świerzo i nowoczesnie (a podobno nie mieli zamiaru nic zmieniać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.05.06, 14:29 Pearl Jam jak dobre wino... bardzo mile zaskoczenie najnowszym krazkiem. coz, niektorzy stawiali juz na kapeli krzyzyk, a tu prosze, taka niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 10.05.06, 07:25 Zdecydowanie najlepsza płyta od wielu, wielu lat...mimo,że brak dobrych melodyjnych i mocnych numerów, jakby brakowało im już drive'u...ale balladki wysmażyli pyszne, wszystkie co do jednej podobają mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 10.05.06, 08:53 exman napisał: > brak dobrych melodyjnych i mocnych numerów ja znajduję takie na początku płyty: LIFE WASTED, WORLD WIDE SUISIDE, COMATOSE. > ale balladki wysmażyli pyszne, wszystkie co do jednej podobają mi się. ja też słucham wszystkich z wielką przyjemnością, a najmilej mnie zaskoczyło: PARACHUTES Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: Czy ktoś już kupił nową płytę Pearl Jam? 15.05.06, 00:48 Płyta jest z tych, które są coraz lepsze po każdym przesłuchaniu, jest naprawdę dobra. "Inside Job" Odpowiedz Link Zgłoś