channtall 08.10.08, 10:34 Ta co miesci sie w przychodni na 3-go Maja. czy ktos z was korzystal? czy odchudzanie dalo efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raf602 Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 08.10.08, 11:20 Jest tylko jeden sposób na na skuteczne i trwałe odchudzenie się: systematyczny wysiłek fizyczny połączony ze zmianą nawyków żywieniowych. Sprawdziłem to na sobie (15kg mniej) i znam wiele takich przykładów. Samo odchudzanie się może dać jakieś efekty, ale tylko na krótką metę, dodatkowo efekt jo-jo murowany. Wystarczy wziąć się w garść i najlepiej zacząć biegać tylko z umiarem, ostrożnie, zaczynając od marszobiegów. Chyba, że dotyczy to osoby z dużą otyłością, w takim przypadku dobrze, aby i ten wysiłek fizyczny odbywał się pod kontrolą specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 08.10.08, 13:38 tutaj sie zgadzam, przy diecie musi byc aktywnosc fizyczna (aeroby), bez tego bedzie ciezko osiagnac ujemny bilans energetyczny. Tej konkretnej poradni z pytania nie znam, ale znajomy korzystal dlugo (~3 miesiace) z tej strony: vitalia.pl/ zrzucil ponad 10kg (trwale, minelo kilka miesiecy i waga sie trzyma, ale nie wrocil do starych nawykow zywieniowych). Akurat tutaj fajne jest to ze mozna sie kontaktowac przez net, czyli praktycznie o kazdej porze z dowolnego miejsca, na bierzacao wymieniac sobie produkty jesli cos nam nie pasuje (przez ulozeniem diety mozna wybrac grupy produktowe ktore nam odpoiadaja i do tego tempo zrzucania) i do tego sa gotowe przepisy co kupic i jak to przyrządzic. Generalnie fajna sprawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 08.10.08, 12:18 Ja korzystałam i jestem bardzo zdowolona. Bardzo rozsądna Pani dietetyczka. Dieta przyjemna, smaczna i wcale nie czsochłonna. Oprócz diety było też pisemne :-) zobowiązanie do regularnych ćwiczeń. Celem diety było nie tylko schudnięcie ale i zmienienie nawyków żywieniowych. Polecam, bo wiem że samemu czasem ciężko się zmobilizować, a regularne wizyty w Poradni mogą taka mobilizacją się stać. Odpowiedz Link Zgłoś
xrog6 Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 09.10.08, 08:58 Również polecam. Na pierwszej wizycie badany jest skład ciała. Następnie na podstawie wywiadu ustalana indywidualna dieta. Wyniki są zadziwiające, u mnie 13 kilo w 3 miesiące. Muszę dodać, że sama Pani Agnieszka jest bardzo interesującą kobietą. Więc Panowie szczerze polecam wizytę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 09.10.08, 12:14 A czy mogę dowiedzieć się o koszty Bo to chyba nie tajemnica i można coś takiego ujawnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 09.10.08, 12:32 A nie łaska zadzwonić? Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 09.10.08, 14:54 Potwierdzam! Pani Agnieszka jest najlepszą reklamą swojej Poradni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
channtall Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 09.10.08, 14:56 no to dzieki, rozwialiscie moje watpliwosci :) psychomaszyna - po co od razu z takim fochem "nie łaska zadzwonic"/? mozna przeciez milej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronka29 Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 09.10.08, 19:47 a co za problem - nie można zapytać na forum ile to kosztuje? przecież dotyczy to instytucji na terenie naszego powiatu! Chryste jak mnie to irytuje! Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Poradnia diet. Starbała - korzystał ktos? 09.10.08, 22:24 To ja w takim razie nie rozumiem po co to forum. Jak się kogoś chwali to zaraz reklama jak pytam o konkrety to odpowiedź sam sobie poszukaj. Trochę wyluzuj przecież nie zdradzamy nikogo danych osobowych... Odpowiedz Link Zgłoś