1986

(13 wyniki)
  • Witam serdecznie! Jestem tutaj pierwszy raz i widzę że każda data urodzenia faktycznie coś za sobą niesie :) Nigdy nie byłam dobra z matematyki... Czy ktoś mógłby mi pomóc w interpretacji mojej daty urodzenia? Pozdrawiam Edyta 1.1.1986
  • To daty urodzenia mojej przyjaciółki i jej chłopaka. Ostatnio związek im się sypie. Nie wiem gdzie leży problem, za mało wiem, żeby to wszystko zinterpretować dlatego proszę o pomoc.Może problem tkwi w tym, że on wchodzi w rok osobisty 4 a ona 2 ? To moje obliczenia: Ona - 9 ............6............. ............3............. ......4.........8......... 1...........3............5 __________________________ 28---------12---------1985 .....2..........2......... ...........0........
  • Witam Pana.Bardzo ciekawy wątek na Pana forum znalazłam odnośnie lat pustki , napisał Pan <<....... urodził się w latach pustki. To jest bardzo pozytywne, gdyż osoby urodzone w latach pustki nie odczuwają skutków lat pustki, po prostu na nie nie działają. >>Osoba o której Pan pisze urodziła się w 1986 r. obecne lata pustki dla tej osoby przypadają 2010-2012. Ja urodziłam się w 24.03. 1961 r. ostatnie lata pustki miałam 2008-2010.Obliczyłam ,ze w chwili urodzenia też zahaczy...
  • Panie Januszu, czy z punktu widzenia numerologii partnerskiej związek osób o następujących datach urodzenia ma szanse na powodzenie czy też wróży problemy? 01.11.1986 21.08.1988 Dziękuję za odpowiedź.
  • naprawde nigdy nic nie wiadomo ja 15.01.1986 on 01.10.1986 jestesmy przyjaciolmi a chce go lepiej poznawac czy moge prosic o interpretacje naszych dat osobno i razem ? bardzo dziekuje
  • witam, bylabym niezmiernie wdzieczna gdyby znalazl sie ktos kto molgby rzucic okiem na date mojego urodzenia (16.03.1986) i napisac na jej (moze wiec takze na moj) temat pare slow pozdrawiam Ania
  • corka(4)

Chciałabym zapytać o corke, Magdę ur.3 kwietnia 1986 roku. Rzeszów. Patrząc na sume cyfr w jej dacie ur, jest 4. Jest z pierwszego punktu 7, i co to dla niej oznacza i jaki wplyw mają na nią w minusie 1,2,3? ktorą z nich grać pod uwage? Chodzi mi o jej predyspozycje naukowe. Dziękuje
  • witam chce wiedziec wszystko o mnie i o moim mezczynie co moze wynikac z naszych dat urodzenia ja 15.01.1986 on 15.08.1987
  • znaczenie to, ze: jestem dwójką, a moja liczba mistrzowska to 11 (data urodzenia 22.01.1986)jestem zodiakalnym wodnikiem, a ostatno "przesladuje" mnie liczba 7 i liczby z nią związane 27, 37 etc. Bardzo proszę o odpowiedx i z góry ogromnie dziękuję. A i urodzilam się o 9.45.
  • Panie Januszu, dziwny czas w moim życiu nastał, zabrakło punktu zaczepienia. Zafascynowały mnie Pańskie publikacje. Prosiłbym serdecznie o interpretację dla mojej daty urodzenia: 22.10.1986. Z góry dziękuję! Pozdrawiam ciepło.
  • Czy data urodzin 1.11.1986 mówi o problemach ze stworzeniem związku?
  • Podaj tą datę, bo jak ktoś nawet chce coś zrobić, to nie może... Chyba że już była we wcześniejszym wątku... Pozdrawiam, moja wiedza w tym temacie mizerna, ale uwaga chyba cenna?
  • Prosze o interpretacje mojej daty urodzenia 12,07,1986 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się