1999

(7 wyników)
  • Niech ktoś mi poda ile procent ludności USA stanowią Latynosi, isalmiści itp. Proszę o jak najnowsze dane. Traktujcie to serio!!!!
  • od kilku dni mam info dla nicka al_an.ski , ale nie widze go… pies myśliwski Odin wziął udzial w pogrzebie prowadzony przez służbę palacową na smyczy. Ten szescio i półletni Korthals-Griffon był w 1999 r. w 50 rocznice objecia tronu przez Reiniera podarowany mu przez radę koronną. Rainier był miłośnikiem natury i psów. Ten rasowy pies wziął udział w ceremonii zgodnie z protokolem . Korthals-Griffony sa silnymi , krzepkimi i wytrzymałymi , ale wierne i przystosowane do ...
  • Talmud poświęca temu tematowi kilka linijek i jak widać poradzono sobie tam bez trudu, po prostu sankcjonowano molestowanie. Seks z dziewczynkami powyżej lat trzech jest dozwolony. Yebhamot 11b: “Sexual intercourse with a little girl is permitted if she is three years of age.” Aboda Sarah 37a: “A gentile girl who is three years old can be violated.” Rav Yehudah said in the name of Rav: A male child who has relations with a female adult causes her to be ...
  • "I came to America because of the great, great freedom which I heard existed in this country. I made a mistake in selecting America as a land of freedom, a mistake I cannot repair in the balance of my lifetime." --Albert Einstein, 1947 "I never would have agreed to the formulation of the Central Intelligence Agency back in '47, if I had known it would become the American Gestapo. " -- Harry S Truman (1961) "The interests behind the Bush Administration, such as the CFR, The ...
  • Kolejny raz otrzymałem podobnego maila. Związku z tym, że jestem już dostatecznie bogaty, dielę się tą wiadomością z resztą forumowiczów. Pragnący bogactwa do dzieła !!! :-))))) -------------------------------------------------------------------- Dear: Sir, I am Mr. Greg Ugo from Bouake Ivory Coast in west Africa. I got your esteemed contact from a very reliable source, and he has assured me of your Honesty, Credibility, and reliability to handle this magnitude of an impend...
  • www.terrorvictims.com SZOKUJACE ZBRODNIE NA IZRAELU
  • Słuchaj no ty zaiksiony maniek czy moniek , weź ze sobą tych swoich Żydów , wynieś się z nimi na Księżyc czy na jakiś odległy wątek , czy cholera wie gdzie . Rób z nimi wirtualnie to co lubisz i uwolnij nas od tej swojej chorobliwe obsesji . Zabierz ze sobą wszystkich towarzyszy broni : hawajanów waciaków , wesołych , poliszhamów , siódmaków i całe to zakompleksione badziewie któremu wydaje się że wszelkie nieszczęścia Polski pochodza od Żydów a nie od wszelakich wad naszemu narod...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się