1999

(9 wyników)
  • JUż raz zaczęłam wątek mam pięciolatków...ale jakoś niewiele was było!!!!!! czy wtedy był niż demograficzny???:):):):)odezwijcie się mamy:)
  • cześć. jestem mamą trójki malców. chciałabym poznać inne mamy które mają dzieci w tym wieku. pozdrawiam. anka
  • Jak tam się czują Nasze trzy-letnie rozrabiaki.Niedawno poszły poraz pierwszy do przedszkola a tu już mineło pół roku.My ciągle chorujemy(więcej siedzimy w domu niż w przedszkolu),ale głowa do góry idzie WIOSNA!!!A pamiętacie początki te trzy kilogramy przy piersi?Teraz jesteśmy już doświadczonymi e-mamami (czy nie przesadzam?).Mama cudownej iskierki-Zuzki.
  • sa tu jakieś czterolatki.Szymonek 15 stycznia skończył cztery latka. ania
  • Mamusie/ tatusiowie młodych przedszkolaków odezwijcie się jak sobie radzą wasze pociechy i Wy? Komu idzie lepiej i jak zmieniło się wasze życie z "dorosłym" maluchem.
  • Hej! moja Ania 15-tego grudnia skończy 3 latka. Do przedszkola nie chodzi bo takowego u nas nie ma-mała miejscowość, edukacja zaczyna się od zerówki. Ale i tak zna dużo wierszyków, piosenek. Świetnie układa puzzle- 60 elementów to już zbyt łatwe. Żeby jednak nie było zbyt różowo- nie woła o nocnik. Owszem ,bez pieluchy chodzi już od marca a nocne wpadki są sporadyczne. Tylko w dzień ciągle mokro jeśli tylko w porę nie zaciągnę jej do łazienki.A odbywa się to często "prośbą, groźbą i siłą". ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się