1999

(3 wyniki)
  • Pytanie do mam po cesarskim cięciu: kiedy wskazane jest najwcześniej po cięciu zajście w kolejną ciążę. Napiszcie też proszę ile czasu po Wy zaszłyście w kolejną ciążę, albo kiedy planujecie dzidziusia? I co wtedy gdy zajdzie się wczesniej niż można? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
  • Witam. Mam prośbę. Mam termin na 15 kwietnia. Bedę rodzić w szpitalu na Inflanckiej z doktorem Ruszkowskim. Czytałam na Forum różne wypowiedzi na temat szpitala i doktora. Ja ogólnie jestem bardzo zadowolona ze szpitala, bo leżałam na ginekologii 2 razy i z usług doktora (jest świetny). Ale bardzo proszę o wasze opinie! Acha 18 lutego idziemy z mężem i niunią do szkoły pani Ewy. Proszę o kilka słów na tan temat. Pozdrawiam przyszłe mamy. Kinga i Nadia.
  • Mieszkam w Gdyni , jestem po dwuch cc.Czy trzeci porod w takim przypadku zawsze odbywa sie przez cesarskie ciecie? Moze ktoras z Was wie jak wyglada teraz cesarka ze skierowaniem(chodzi mi konkretnie o Trojmiasto ,ew. Wejherowo) Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi:) POZDRAWIAM Renata mama Maciusia 1999, Dominiki 2003 i Fasolki(?26.03.2005) PS.Czas miedzy drugim porodem a trzecim bedzie wynosil 18 m-c pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się