1999

(5 wyników)
  • Sprzedam zadbaną Alfę z końca 1999 roku. Samochód zakupiony w sierpniu 2006r. Nie sprowadzany. Zakupiony w salonie. Autko jest zadbane. W przeciągu ostatniego roku wymieniłem w nim wszystkie wahacze, tylne amortyzatory, wymienione gumy w drążku stabilizatora. Radio CD z MP3 SONY CDX-GT 200. Stan samochodu określam na dobry z plusem. Posiada kilka zadrapań na lakierze - skutek eksploatacji... W komplecie komplet opon letnich - na alufelgach + komplet opon zimowych na felgach stalo...
  • Witam Jestem na etapie wymiany auta, obecnie jeździłem Fordem Focusem 1,6 16V w hatchbacku 1999 r. Auto mi odpowiadało ale obecnie chciałbym wymienić n cos mocniejszego i większego. Zawsze mi się podobały Alfy, i zastanawiam się nad modelem 156. Jaką opcję wybrać czy z silnikiem 2,4 JTD czy 1,9 JTD ( od razu mówię że nie chcę benzyny). Rocznik na który mnie stać to od 2000 -2002, mogę również ściągnąć z zagranicy. Co powiecie na te modele? Na co zwrócić uwagę, jaki...
  • Mam zamiar kupić alfe 156 1,6 lub 1,8 z 1998,1999,2000 r. Na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie? Dodatkowo śledzę ogłoszenia z sieci Autoexpert - podobny bezpiecznie kupisz samochód, co otym sądzicie? Dodatkowo czy możecie się wypowiedzieć na temat nw. samochodów: czy warto kupić 156 1.8 1998r przebieg 93000km-32tys zl czy 1,6 2000 r przebieg 120000km - 36tys zl, zakładając ze blachy, wyposażenie jest takie same Posiadam Lanosa 100KM i chciałem zamienić na coś ok 30tys zł...
  • Alfa Romeo 156 rok pro. 1999 Jakie zagrożenie niesie za sobą użytkowanie samochodu z uszkodzona płytą podłogową , spawaną miską olejową. Tzn czy taki samochód może być dopuszczony do ruchu?? i czy np. rzeczoznawca stwierdzający taki fakt nie powinien zakazać użytkowania takiego samochodu ze względu na bezpieczeństwo jego użytkowników?? jadąc tym samochodem , przez np. mokre pasy na przejsciu dla pieszych odczuwalne są różnice toczenia sie kół na przedniej i tylniej osi. ...
  • Mam Alefe 156 2.0 TS z '98. Jakich świec najlepiej używać, jeśli można to prosiłbym też o ich przybliżoną cenę. Co ile je wymieniać, jeżdżę na LPG.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się