1999

(4 wyniki)
  • Przykro mi to stwierdzić, ale nie pokazano nam wszystkich odcinków naszego ulubionego serialu. Przypominam sobie bowiem, że były jeszcze dwa: 1. Bohaterowie filmu trafiają do Szkocji w czasach Roberta Bruce'a (pamiętacie film "Braveheart" z Melem Gibsonem?); 2. Księżyc ponownie znajduje się niedaleko Ziemi, która jednak okazuje się miejscem pustynnym, a resztki ludzkości żyją w mieście pod gigantyczną kopułą. Oczywiście serial ten po raz pierwszy oglądałem dawno temu, jeszcze j...
  • Lubię tę serię. Został mi może wielki sentyment z dzieciństwa, lecz i teraz z przyjemnością oglądam. Dziecięcą fascynację zastąpiła swego rodzaju zabawa, bawi teatralna scenografia, komputery, obcy (w całym kosmosie znany jest język angielski, oczywiście). Przy czym śmiem przyznać, że scenariusze nie są głupie, w każym odcinku rozważany jest jakiś problem, pomysł etc., na sposób możliwy tylko w SF. www.space1999.org/ * www.space1999.net/
  • Czy w tym kraju są ludzie dla których brytyjski serial z lat 1974 - 76 zatytulowany "Space: 1999" jest czymś wyjątkowym. Dlaczego zainteresowania większości fanów s-f na ekranie ograniczają się tylko do "Ataku klonów" itp., tj. filmów z ostatnich kilku lat. W Internecie można znaleść mnóstwo, w wielu językach, stron poświęconych temu serialowi. Oczywiscie po polsku nie ma ani jednej, nie ma nawet żadnej wzmianki. Apeluję do fanów ( nie do ludzi co tylko słyszeli, oglądali i nic poza ...
  • Kto ma dostęp do DVD z serialem Space:1999

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się