1999

(4 wyniki)
  • Jako ciekawostka Nie wiedziałam, że Honk kong jeszcze istnieje. Ile te śpioszki liczą lat? www.allegro.pl/show_item.php?item=50678103
  • Witam, niestety musze kupic nowa elektroniczna nianie. Mielismy Philipsa, ale sie popsula, a ze jest po gwarancji, no to czeka nas wydatek. jakie polecacie? widzialam taka Fisher price'a z lampka, warto? pozdrawiam Beatle
  • Dzisiaj kupiliśmy karuzele nad łozeczko Canpolu. Cali szczesliwi wrocilismy do domu. Po zamocowaniu jej na lozeczku okazalo sie ze maskotki z tej karuzeli dotykaja prawie materaca. jednego nie rozumiemy skoro jest to dla najmlodszych dzieci a przeciez lezą one w lozeczku na najwyzszym poziomie to dlaczego tak jest ? moze są jakieś przedłuzenia ?... albo my czegoś nie kumamy ? ;-( A jak u Was to wygląda ? Ania i Seba + Nina w brzuchu ;-)
  • hej za miesiąc moja przyjaciółka rodzi bliźnięta i obiecałam jej że zrobię wywiad jakie foteliki - nosidełka kupic; zeby były wygodne dla maluszków i dla mamy do noszenia czy tez korzystania z nich, podzielcie się swoimi spostrzeżeniami! dzięki wielkie:) pozdrawiam Karola mama Antka (29.04.1999) i Leosia (10.02.2003)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się