Forum Regionalne Opolskie Opole
ZMIEŃ
      2003

2003

(18 wyników)
    • Zapłaciłem, bo zanim kupiłem bloczek już miałem karę za wycieraczką. Karę zapłaciłem. Teraz jak czytam pieniądze za parkowanie pobierano niezgodnie z prawem a więc i moja kara była nałożona niezgodnie z prawem. Kto mi odda pieniądze i czy będzie to z odsetkami od 2003 roku? Proszę o podpowiedzi jak to zrobić?
    • Mentalność chciwego głupca. Skoro wiadomo, że tydzień roboczy ma 40 godzin, a dzień roboczy 8, to wiadomo, że w standardowym tygodniu jest 5 dni roboczych i 2 wolne od pracy. Skoro w kodeksie pracy nie powiedziano jednoznacznie, jaki to dzień, to niech sobie ustalą, że u nich poniedziałek i niech poniedziałek będzie bezpłatny. Ale NIECH BĘDZIE! Ale żeby MYŚLEĆ to trzeba nie bać się bólu i mieć odwagę większą niż koń (żeby zrzucić klapki z oczu).
    • 1.Arnold syn katowickiego nazisty, stary zbereznik ,ktory udaje dziewczynke czesto pisze pod nickiem Sandi1 staje sie wtedy głupiutka "Slazaczka z wyboru" Prawdopodobnie prowadzi podwojne zycie dla zony i sasiadow jest przykladnym mezem i sasiedem ,ale gdy znajomi go nie widza przebiera sie w damskie ciuszki i tak chodzi po domu.Calkiem mozliwe ,ze w innych miastach odwiedza rozne pedalskie speluny i tam oddaje sie rozpuscie.Twierdzi ,ze nalezy do tzw. "narodu sloonskiygo" ,ale ...
    • zyczmy wszyscy w nowym roku zeby wlokniarz i kolejarz sie rozpadly
    • Chyba nie zrobili sobie wolnego bo inaczej będę miał przejeb#^%@ i do pracy będę musiał chyba jechać taksówką.
    • Bajki serwuje nam MZK. cyt. NTO z dnia 1.09.2003 rok"... Wiesław Duda:-Zamkniecie wiaduktu to także dla nas problem i firma na tym straci. OBJAZDAMI MUSZĄ JEŹDZIĆ AUTOBUSY LINII 1, 7, 12, i 14. NAPEWNO STRACI JEŻELI AUTOBUS LINII 7 PAN KIEROWNIK DZIAŁU MARKETINGU PUSZCZA OBJAZDEM. DLA WIADOMOŚCI KIEROWNIKA WIESŁAWA DUDY PODJĄ MIESZKANCY METALCHEMU, ŻE LINIA 7 NIE JEŹDZIŁA OBJAZDEM. TYMBARDZIEJ OD PONAD DWÓCH LAT. Jeśli tak liczone są w MZK kilometry nie dziwota że zakład traci ...
    • PŁATNE STUDIA SLD=KGB Płatne studia Jestem studentem zaocznym z Bydgoszczy,od samego początku studiów zarabiam na swoją naukę oczywiście kosztem czasu który mógłbym poświęcić nauce na studiach .Niestety odniosłem wrażenie że przez 5 lat studiów jakby traktowano studentów zaocznych jako ludzi drugiej kategorii na uczelni która przecież dzięki nam (naszym pieniądzom ) min. może funkcjonować jeszcze na warunkach dyktowanych przez wolny rynek.Rozumiem doskonale że poziom wykszta...
    • Kilka pytan: 1-Czy porozumienie w Kopenhadze, jest wazne, jezeli podpisal je premier - przestepca ? ( Michnik i jego donos) ? 2- Gdzie mozna przeczytac 26 000 przepisow UE w jezyku polskim lub angielskim ? 3- Czy referendum bedzie wazne, jezeli kazdy obywatel uprawniony do niego nie bedzie z nimi dokladnie zapoznany ? 4- Czy poslowie w sejmie i senatorowie znaja 26 000 przepisow UE ?
    • EUROSTAT-Opole na tle regionow UE 20.01.2003 Urzad Statystyczny Unii Europejskiej EUROSTAT opublikowal wyniki BIP na osobe ( w €/mieszkaniec ) wypracowana przez wszystkie regiony UE oraz regiony krajow kandydujacych, w tym rowniez Polski. Przeprowadzono takze porownanie sily gospodarczej regionow przez przyrownanie BIP/os do sredniego wyniku UE i 10 krajow akcesyjnych.Sredni poziom BIP/os w Europie prezentuje m.in Francja jako calosc lub kraje skandynawskie. Najlepsze re...
    • Pod hasłem "Nie w naszym imieniu" FA Opole i Kolektyw FNB organizują pikiete antywojenną. 15 lutego 2003 13.00 Plac Wolności Więcej informacji: grupaosa@go2.pl
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80354,4862129.html
    • Śledztwo w sprawie korupcji we wrocławskiej prokuraturze ciągnie się już ponad rok Marcin Rybak 21-03-2005 , ostatnia aktualizacja 21-03-2005 21:18 CBŚ podsłuchiwał jak prokurator Tadeusz M. rozmawiał z gangsterami o łapówkach. Ale krzywda mu się nie dzieje. Wciąż dostaje połowę pensji - ok. dwóch tysięcy zł miesięcznie. A śledztwo w jego sprawie ślimaczy się już rok Prowadząca je Prokuratura Okręgowa w Katowicach do dziś niczego nie postanowiła. A powinna je um...
    • Wykształcenie: 2003-2005 Szkoła Policealna w Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Zielonej Górze, o kierunku pracownik socjalny (zaoczna). 2001--2003 Szkoła Policealna w Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Zielonej Górze, o specjalności technik ekonomista(dzienna). 1997-2001 Zespół Szkół Spożywczych w Nowej Soli. Liceum Ogólnokształcące o profilu biologiczno- chemicznym z poszerzoną edukacją ekologiczną. Praca i praktyka: 29.07.2005-26....
    • polska-zbrojna.pl/dyskusja/read.php3?num=1&id=27446&loc=0&thread=27446
    • Jezeli nie, to proponuje pokazac jej jak spam wyglada od drugiej strony. Nienawidzaca UE, Zydow i wszystkiego co sie dzieje w naszym kraju banda ma swoje nowe forum dyskusyjne: www.polonia-swiata.org Niestety trzeba sie zalogowac, ale po otrzymaniu zgody admina, mozna rozpoczac zabawe. Proponuje tak dlugo umieszczac tam spam, az Eluni odechce sie zasmiecania naszego forum. Do dziela!
    • Nelly Maes, posłanka Parlamentu Europejskiego (Spirit-Flandria), potępiła decyzję Państwowej Komisji Wyborczej wykluczającą z udziału w referendum akcesyjnym 7 i 8 czerwca niektóre spośród organizacji regionalnych. Nelly Maes, aby podkreslić wagę oświadczenia, zdecydowała się wyrazić swą opinię w dniu, kiedy Parlament Europejski odwiedza Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej, Aleksander Kwaśniewski. Państwowa Komisja Wyborcza uznała w swej decyzji z dnia 28 kwietnia br., że dział...
    • PROTEST(7)

Ogólnonarodowe Porozumienie "Polska Bogiem Silna" Oświadczenie W dniu 16 kwietnia 2003 r. Polska ma podpisać traktat akcesyjny do Unii Europejskiej na warunkach zatwierdzonych w Kopenhadze 13 grudnia 2002 r. W imieniu rządu RP będą go podpisywać przedstawiciele Sojuszu Lewicy Demokratycznej: premier Leszek Miller i minister spraw zagranicznych Włodzimierz Cimoszewicz. Tym samym zostanie zamknięty ostatni etap wprowadzania Polski do nie określonej prawnie s...
    • Ehhh... a taka Pani Jurowicz, ledwo zatrudniona, na niezbyt odpowiedzialnym stanowisku, i na okresie probnym.. a juz 5k zarabia.. zalosne.... No ale Pecunia non olet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się