2003

(16 wyników)
  • 34 - Rb13(212)

Rb13 :) Oto Twoja własna PRZEGRÓDKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BŁYSKAWICZNYM na TWOJE listy do świata, wszystkich, bezadresowe, a nawet - takie wyjątkowe - do samego siebie ;) W tej PRZEGRODCE układaj według własnego uznania, swoje zachwycenia, zauroczenia ale i rozczarowania, których życie nie skąpi nikomu, a wiec i Twoim bywają zapewne udziałem.
  • Franszetko - spójrz tylko...podoba Ci się? Mam nadzieję, że w tej "szufladowej przegródce z cyfrowym zamkiem błyskawicznym" będzie Twoim listom wygodnie :) A Ty pisz, pisz - ubieraj swoje myśli w słowa...
  • Zachowuj się jak należy! A! i porządku pilnuj, a zasad przestrzegaj Chlopcyku- figlowniku :))
  • Meduzo nie gniewaj się, że Twoje listy poprzekładane i poukładane w tej "przegródce szufladowej", ale to tylko po to, żeby się nie rozsypywały, z innymi nie mieszały i żebyś je łatwiej mogła znajdować :) Pozdrawiam i życzę smacznego przekładańca smutków i radości w słodkiej polewie ze szczęścia :-)
  • ciekawe co nam nowego przyniesie.....
  • Środa wita Wszystkich kłaniając się nisko, życząc Wszystkim, by życzliwe serduszka były siebie blisko :) Środy opiekunem jest aniołek Michał, Który włada Merkurym, a stąd w nim też siła jest taka, że czyni mądrym lub głupim.. - ot i masz tu człowieku zadanie: wynegocjować z Michałem to ..na czym Ci zależy ;)
  • Wtorek kłania się Wszystkim, a ja razem z wtorkiem,życząc dnia dobrego z pełnym cudów workiem :) Wtorkiem zarządza aniołek Sammael, w Którego rękach spoczywa opieka nad planetą Marsem, i stąd ... „na dwoje babka wróżyła” – wzmacniać lub osłabiać może ludzkie dążenia ;) Pertraktujmy więc z Nim indywidualnie niech wzmacnia co komu potrzeba, i osłabia jeśli taka potrzeba i co potrzeba ;)
  • Czwartek przytuptał, a z czwartkiem ja tuptam krok w krok, życząc Wszystkim Szufludkom życzliwych wokół rąk :) Aniołek Cidkiel – zwany inaczej Anielem – sprawuje swoją opiekę nad piękną planetą Wenus i stąd ma taką moc, że czyni w CZWARTKI płodnym lub jałowym... jest więc o co i z Nim się podroczyć co nie co ;)
  • Sobota kłania się Wszystkim i ja z sobotą także, życząc Wszystkim – a jakże – odpoczynku dobrego, wielce zasłużonego bezustannym tuptaniem, myśleniem, pracowaniem w każdym minionym dniu :) Aniołek Kefarel – drugiego imienia Zadkiel – zarządza Jupiterem i sobotą równocześnie, a moc Jego taka, że czyni całym lub przeklętym, więc.. i z nim jest też o czym pertraktować ;) Kefarelu proooszę – sprzyjaj Szufludkom :)
  • Piątkowe post-owanie szuflady obyczajem, dla siebie samych wzajem podtrzymujmy zwyczaje i.. post-ujmy :) Aniołek Hanael – Kafciel drugiego imienia – przyznaje lub zabiera pożądanie serca, panując nad piątkiem i planeta Saturnem. Ludkowie, sama nie wiem czy lepiej mieć, czy nie mieć takowych pożądań, ale ...coś czuję, że i z Hanaelem lepiej w zgodzie żyć ;)
  • Witam Was niedzielnie, witam serduszkowo, Witam w księżycowym blasku, słoneczkowym promyczkiem uśmiechu :) Niedziela pod opieką aniołka Rafała, niech dla Wszystkich dobrym będzie dniem, tym bardziej, że On też zarządza Słońcem co po niebie mknie, ale.. uważajcie.. on ogrzewa, ale i przypiekać też może.. więc może lepiej żyć z Nim w zgodzie niż w niezgodzie? ;)
  • Z poniedziałkiem jesiennym kłaniam się Wszystkim, uśmiechniętego dnia życząc Wszystkim razem i Każdemu z osobna :) Poniedziałkiem opiekuje się aniołek Gabriel, więc do Niego kierujcie wszystkie swoje monity w sprawie dobrego dnia ;) W Jego zarządzie spoczywa Księżyc i w związku z tym może sprzyjać lub.. uroki rzucać ;) Aniołku baaardzo Cie proszę tylko bez takich TU... a fe.. uroków..
  • Mam nadzieję, że Ci się będzie podobała Twoja listowa "przegródka" szufladowa :) Pisz i odkładaj do niej swoje...słowa dla których... nie ma adresu ..które muszą poczekać...
  • Bardzo proszę Dziewczynko pilnować porządku w szufladce, bo się Twoje liściki z innymi pomieszają i będzie Ci potem smutno..
  • Oto Twoja własna PRZEGRÓDKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BŁYSKAWICZNYM NR 7, na TWOJE listy do świata, wszystkich, bezadresowe, a nawet - takie wyjątkowe - do samego siebie ;) W tej PRZEGRÓDCE układaj - według własnego uznania - swoje zachwycenia, zauroczenia ale i rozczarowania, których życie nie skąpi nikomu, a wiec i Twoim bywają zapewne udziałem. W Twojej PRZEGRÓDCE listowej NIKT nie powinien Ci niczego przestawiać, mieszać, komentować, bo to jest TYLKO TWOJE wyjątkowe miejsce W...
  • Samobój(35)

Czy jest odwagą, czy tchórzostwem? Czy wbrew instynktowi samozachowawczemu, odebranie sobie życia jest odwagą? A może jest zwykłą ucieczką?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się