2003

(15 wyników)
  • właśnie zrobiłam test i wyszły dwie kreski, jestem w ciąży. Z obliczeń termin mam na 30 grudnia (szykuje się szampański sylwester). Mam już jednego synka (21 miesięcy). Mam nadzieje że nie jestem sama z terminem na grudzień.
  • Cześć dziewczyny! Byłam tylko 2 m-ce na forum e-dziecko, wiec moze do tego nowego jakoś się przyzwyczaję.Jestem ciekawa czy stare posty z poprzedniego forum będą dostępne (to niesamowita skarbnica wiedzy -juz się o tym przekonałam!) Czy wiecie coś na ten temat? Jeszcze raz sie przedstawiam. Jestem z Ząbek k/W-wy , mój termin (najnowszy) porodu to 24.07., to bedzie moje pierwsze dziecko-chlopczyk Michałek (płec znam od wczoraj !!!!) Czekam na was dziewczyny, na razie jestem na ob...
  • Mamusie lipcowe jesli tu jestescie prosze ukazcie sie. Ja jestem mamusia Natalie 15 miechow i Malego Babelka 6 tygodni ktorego dzis poraz pierwszy ujzalam na USG. Termin mam na 11 lipca wiec przede mna jeszcze 241 dni. Czy tez macie uczucie ciaglej spiaczki, bo ja nagminnie, ale Nati niezabardzo pozwala mamusi sie zdrzemnac . Od dzis mecza mnie nudnosci mam nadzieje ze nie beda trwac tak samo dlugo ja w pierwszej ciazy. Pozdrawiam i czekam na meldunki
  • Witajcie lutowe mamy!! Wprawdzie niedawno się z Wami poznałam ale coś mi mówi,że będę jedną z pierwszych rodzących:-)Dziś lekarz powiedział mi,że mam spakować torbę i czekać bo mogę urodzić dosłownie w każdej chwili.Główka schodzi już do kanału i nawet przy badaniu moja córcia dała się lekarzowi w nią podrapać:-) Szyjka jest już mięciutka więc..czekamy!! Córa waży ponad trzy kg co podobno w 36tyg oznacza sporą dzidzię!Swoją drogą ciekawe jak to będzie z tym"w każdym momencie" Trzymajcie za n...
  • Witam wszystkie Mamy,które spodziewają się narodzin Maleństw właśn ie w sierpniu :) !!! Czy wiecie już czy urodzicie dziewczynkę czy chłopca?? Ja nie wiem do tej pory bo moje maleństwo przy USG cały czas się wierci,albo odwraca tak,że nic lekarz nie może zobaczyć :) Mimo wszystko coś mi mówi,że to będzie ONA :) Pozdrawiam, Magdalena i 29-cio tygodniowy brzusio :)
  • Czy jest tu już jakaś mama z terminem na kwiecień? Mnie właśnie dziś doktor usiłował przekonać do terminu 1 kwietnia. Jestem więc mama marcowo-kwietniową Aneczka
  • Słuchajcie proponuję założenie nowego wątku, bo tamten ma 320 postów i ciężko go poczytać. Odzywam sie po długiej przerwie spowodowanej głównie tym, ze czekałam na wizytę u lekarza. Mój SYNEK ma 22 tygodnie i waży 470 g Wczoraj widziałam go pierwszy raz na usg Czuję sie świetnie, przytyłam 1 kg, wyniki super, cisnienie też. Martusia przekonała sie do posiadania braciszka jak powiedziałam jej, ze teraz w domu bedziemy my-dziewczyny i oni - CHŁOPAKI (tzn wliczając tatę). Poza tym pomys...
  • Witam i od razu zadaję pytanie jak w temacie - są już tu jakieś mamy lutowe 2003? Ja tydzień temu zrobiłam test i upragnione dwie kreski SĄ!!!! Pierwszy raz widziałam dwie krechy i z emocji aż się popłakałam We wtorek idę na badania i usg... a na razie odpoczywam sobie po pracy czytając dostarczoną przez przyjaciółkę literaturę w ilościach przerażajacych Już nic nie muszę kupować do czytania Odezwijcie się Mamy z malutkimi dzidziulcami w brzuszkach - będziemy się wspierać w trudnych ...
  • Dzis rano zrobiłam test- są dwie kreseczki, jeszcze nie mogę uwierzyć... Moje obliczenia wskazuja na 26 pażdziernika, na ginekologa chyba jeszcze za wcześnie...Pozdrawiam
  • Są, są, są dwie kreseczki... Jestem taka szczęśliwa... To moja druga ciąża, mam już Marysie(28.06.99) Wizyta u lekarza 20 marca, z moich obliczeń termin porodu na 18 listopada (całe wieki) Pozdrawiam kww p.s. mąż już mówi do mnie grubasie, ja go jeszcze zaskocze
  • Chciałam podzielić się z wami moją radością.Właśnie bylam na usg i zobaczyłam po raz pierwszy moją dzidzie.Ma dopiero trzy milimetry...Termin będzie na pierwszą połowe czerwca,ale jeszcze nie znam dokładnej daty. To będzie moje drugie maleństwo.Starszy Krzysiu ma dwa latka i 1,5 miesiąca. Mamy czerwcowe piszcie!
  • Jeszcze nie wiecie? A ja już wiem, że jestem w ciąży i mam nadzieję, że pobędę w tym stanie ładnych kilka miesięcy. U lekarza jeszcze nie byłam, ale mam kilka objawów, a w prezencie na Mikołaja zrobiłam sobie test. Mam już synka (2lata i 8 mies.), mieszkam we Wrocławiu i jestem na urlopie wychowawczym. A zamiast wrócić do pracy, pójdę znów na macierzyński. Ja się cieszę, ale co powie mój pracodawca? Nieważne! Najważniejsze, że znów będę mieć dzidziusia! Pozdrawiam wszystkie mamy w początkowym...
  • Witam, czy jest tu już ktoś z terminem na wrzesień? Ja dziś zrobiłam test i pokazała się na nim subtelna różowa kreseczka Wczoraj miałam delikatne plamienie i dlatego w poniedziełek biegnę do lekarza, po powtórzeniu testu. Wiem, że to jeszcze tak wcześnie, ale cieszę się ogronie i chciałam się mą radością podzielić. Tak mi jakoś lekko i słodko... A jeszcze pół roku temu, gdy mój synek kończył "sto dni płaczu" zarzekałam się, że zostanie jedynakiem
  • maj 2003(323)

Czesc Mamusie! Z przyjemnoscia czytuje wasza korespondencje i w koncu sama postanowilam sie wlaczyc. Ja mam termin na poczatek maja. Moje malenstwo ma w tej chwili 6 tygodni i 1 dzien i zaczyna dawac mi czadu. zaczynam sie gorzej czuc, ale mam nadzieje, ze powazne wymioty mnie omina. czekam na jakies spostrzezenia Agus
  • no więc zaczynam od nowa nasz wątek sieprniówki!!! ponieważ możemy liczyć na nowym forum na dopływ "świeżej krwi" ciężarówkowej :) to zaczynam całkowicie jeszcze raz: kasia_mm 22 tydzien ciąży - ktosiek nieustalony na razie kim jest - ale dzisiaj usg i wieczorem mam nadzieję już światu obwieścić czy Marysia czy Marek pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się