2003

(14 wyniki)
  • Zapoznaliscie się już z filmowym podsumowaniem 2003 roku zamieszczonym na miejskiej stronie? www.um.zielona-gora.pl/binary/promocja/wydarzenia03.avi Prawdę pisząc, to nie wiem czy śmiać się, czy też płakać... W pierwszej części propaganda sukcesu czyli jak wielki NIC przedstawić jako konkretne COŚ, a w drugiej części wizytówka tego, jakich mamy (macie) radnych. Przedstawiony materiał świadczy o tym, że zarówno w Ratuszu, jak i w Urzędzie Miejskim średnia IQ wybranych w ostatn...
  • ...potencjał rozwojowy Zielona Góa była w ekstraklasie a Gorzów... na szarym końcu www.cbr.org.pl/miasta.php
  • ... czas na tradycyjne podsumowania. Jakieś propozycje?
  • bardzo dobre, godne i niezalezne wystąpienia Sapy, Budzinskiego i Barczaka.TAk TRZYMAC CHŁOPAKI-JEDNOCZCIE PRAWICĘ> wielkie uklony ode mnie i moich przyjacioł!!!!
  • Wyszedł nowy numer "Pulsu gospodarczego" miesięcznika wydawanego pod red. Piotra Maksymczaka. Czytam i lubię to pismo. Środowisko wokół niego skupione nie unika trudnych i ważnych tematów. Polecam bardzo ciekawą dyskusję: Jak nakarmić Europę ? Dla mnie gwiazdą w tej dyskusji był p. Balcerzak. Były sportowiec-lekkoatleta ostro i bez żadnych kompleksów polskich atakuje problemy. Nieco rozczarował mnie p. Grzegorz Grabarek wiceprzewodniczący Lubuskiej Izby Gospodarczej ze swoją nad...
  • Kilka pytan: 1-Czy porozumienie w Kopenhadze, jest wazne, jezeli podpisal je premier - przestepca ? ( Michnik i jego donos) ? 2- Gdzie mozna przeczytac 26 000 przepisow UE w jezyku polskim lub angielskim ? 3- Czy referendum bedzie wazne, jezeli kazdy obywatel uprawniony do niego nie bedzie z nimi dokladnie zapoznany ? 4- Czy poslowie w sejmie i senatorowie znaja 26 000 przepisow UE ?
  • W wydawanym przez Urząd Miasta Zielona Góra Biuletynie Informacji Publiczenej nie mogę się doszukać: 1)planu zagospodarowania przestrzeni aktualnego ani jego projektu, 2) studium do tego czy tych planów. Czy plany te mają charakter ściśle tajny? W moim przekonaniu tak nie jest. Jeżeli Biuletyn Informacji Publicznej wydawany jest obligatoryjnie od połowy roku, to tak ważne dokumenty czy projekty dokumentów jak ww. muszą się w nim znaleźć, tym bardziej, że w przypadku powstawania...
  • wesolych swiat, kibicom ZKZ zmontowania zespolu co najmniej na pierwsza 4 do zobaczenia w sezonie 2003!!!
  • Tak tak to prawda zajeliśmy to miejsce w rankingu Rzeczpospolitej. Poznań spóźnij wysłanie papierów do rankingu i Wrocław chyba też. Nie widziałem w nim Gorzowa. 1. Rybnik (to miasto naprawdę się odradza), 2. Kraków, 3. Toruń, 4. Bydgoszcz, 17. Szczecin, p.s. W Głosie Szczecińskim napisano także "Miasta które znalazły się w czołówce rankingu przeżyły "najazd" inwestorów."
  • 1 abym Cię złapał 2 aby w 2003 roku złapali Cię wszyscy Forumowicze 3 abyś nie ogłuchła !
  • Sala operacyjna, po upadku śmigłowca premier ze złamną nogą leży na leżance, podchodzi anestezjolog. - Dzień dobry, musimy zrobić operację, będę pana usypiał, ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy leczy się pan prywatnie,czy na kasę chorych? Premier na to: - Na kasę chorych. Anastezjolog: - Aaaaa... kotki dwa...."
  • Przechodziłem przed Urzędem Marszałkowskim i widziałem to żałosne widowisko. Technik-meliorant Jankowski - zastępca Śniadka - następcy Krzaculescu stał na schodach niczym duce na paradzie w asyscie bodajże Kudynowskiego, a towarzystwo chodziło wokół trawnika i skandowało swoje częstochowskie rymy, machając flagami i krzycząc przez megafon co Ojciec Święty ostatnio powiedział. Sporą grupę stanowili goście z Kożuchowa, matecznika wodza Jankowskiego, pielęgniarki z Nowej Soli....
  • (SKOPIOWANE ZE STRONY RADIA ZIELONA GORA - www.rzg.pl) Sobota, 13 września 2003, 11:46:20 | Jacek Białogłowy (1) Słabo zaprezentował się Rafał Kurmański we wczorajszym oficjalnym treningu przed dzisiejszym finałem Indywidualnych Mistrzostw Świata juniorów w szwedzkiej Kumli. Wczoraj Rafał, który wyraźnie nie czuł toru w Kumli osiągał słabe czas i był jednym ze słabszych zawodników treningu. Być może spowodowane to było tym, że Rafał przed wyjazdem był lekko podziębiony...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się