3 dni

(7 wyników)
  • Mam niebywałą okazję - spędzić z mężem w lutym 3 dni w jakimś cudnym miejscu. Byle było ekskluzywnie Tylko 3 dni, na więcej nie stać czasowo, więc to, co chcieliśmy wydać na 10 dni - wydamy na 3. Mieszkam w Łodzi - aura jaka jest, wiadomo, więc nie chcę spędzić 9 godzin w samochodzie. Jeżeli ktoś może podpowiedzieć coś w zasięgu 200 km, będę bardzo wdzięczna. Miejscowość, hotel, SPA. Nie znam się na tym, nigdy nie byłam Raczej mało sportowo jesteśmy nastawieni, wiekowo blisko 50 więc ...
  • Planuje wyskoczyc ze znajomymi na 3 dni (piatek, sobota, niedziela) z Warszawy w jakies sympatyczne miejsce. Nie mam za wiele urlopu (tak to juz bywa) i chcialbym troche wypoczac. Nie mam specjalnych ograniczen finansowych i bede jechal samochodem. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam i zycze udanych wakacji. Tomm
  • Witajcie.. Dostałem wreszcie upragniony tydzien urlopu i chcemy sie wybrac z Zona (jako swiezo upieczone malzenstwo) gdzies tylko we dwoje na 2-3 dni. Nie mam pojecia gdzie na tak krotki okres mozemy sie udac, ale chcielibysmy go spedzic tylko razem w ciszy i spokoju. Myslalem nad jakims malym pensjonatem w ciekawej okolicy (cos zobaczyc, zwiedzic,pospacerowac) lub ciekawym gospodarstwie agroturystycznym (jezioro, ognisko,las(grzyby),spacery itd). Oczywiscie nie musi byc to pensj...
  • Jak w temacie.. Wpisujcie swoje uwagi.
  • Witam! Jestem nauczycielem i dosłownie wczoraj rodzice na zebraniu rzucili (dość zdecydoiwanie) pomysł, by zorganizować wycieczkę klasową (VI klasa podst) do Poznania z okolicami. Nim przejdę się do kilku biur podrży robiących wyc szkolne chciałbym zapytac Was tutaj o rady. Sam pochodzę i mieszkam na drugim końcu Polski, w Poznaniu byłem dwa razy i to dawno. - czy 3 dni to OK, czy może jednak uderzać na 4 dni (my jesteśmy i pojedziemy z Małopolski - kawałek drogi) - jakie atrakcje (p...
  • Poleccie proszę miłe spokojne miejsce na krótki wypad z Warszawy 2-3 dni.Szukam czegos w odległości do 3h od stolicy. Miejsca gdzie dzieci się nie nudza a dorośli wypoczywają. Poleccie cos prosze (tylko taki lepszy standard - pokój z łazienką:)Może jakieś dworki...
  • Bobry chyba, a nie bory... Swoją drogą jezioro Międzybrodzkie jest bardziej urokliwe. Trzeba dodać, że od zawsze wśród żeglarzy trwa spór gdzie lepiej wieje - przy zaporze czy przy Halnym :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się