Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      3 dni

3 dni

(5 wyników)
    • Witam, Jadę w tym roku pierwszy raz na wczasy do Bułgarii, a właściwie pierwszy raz za granicę. W zeszłym roku się zawiodłam, bo byłam nad polskim morzem 2 tygodnie a tylko 2 dni było ciepło i zastanawiam się jak będzie w Bułgarii, a dokładnie w Sozopolu... jadę na 2 tygodnie pod koniec sierpnia. Czy jest to możliwe że trafię akurat na 2 tygodnie brzydkiej pogody? Czy tam się coś takiego zdarza? Zależy mi na pięknej pogodzie, tak, abym wróciła z opalenizną;) wyjeżdzam 20 sierpnia.
    • Witam, wybieram się końcem sierpnia do Sozopola. Lecę samolotem, do Burgas, czy wiecie może jak dostać się do Sozopola, czy są jakieś autobusy lub busy na tej trasie i ile kosztuje przejazd... Z góry dziękuję za odpowiedź przy okazji, gdyby ktoś z was mógł polecić jakieś fajne, czyste kwatery dla 2 osób byłabym wdzięczna
    • Witam ! 23.07.09 wyjeżdżam z rodziną autokarem z biura podróży Inter Holidays do Słonecznego Brzegu do aparthotelu Orange. I w żaden sposób nie mogę znaleźć żadnych informacji od forumowiczów na temat tego hotelu. Bo jeśli chodzi o biuro to się naczytałam niezbyt miłych opinii ,mam nadzieję że to nie prawda. Bardzo proszę jeśli ktoś ma sprawdzone informacje na temat hotelu i biura to niech napisze na forum lub na maneta32@o2.pl Pozdrawiam wszystkich!
    • czy ktos był już w tym hotelu ,jaki on jest jakie są warunki
    • czym lepiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się