3 dni

(12 wyniki)
  • Hej, szukam porady, gdzie można się wyrwac wypozyczonym samochodem na 2 - 3 dni z Miami ? Gdzie warto pojechac, co zobaczyć , aby jak najwięcej skorzystac ale też nie jechac 10 godzin w 1 stronę ? Wielkie dzięki za pilną pomoc :) Adam
  • co polecacie ? co warto obejrzec w tak krotkim czasie ? chcemy przejsc sie po stripie, zobaczyc Grand Canyon, Hoover Dam, obejrzec jakis show - czy ktos widzial i moglby podzielic sie wrazeniami z Cirque du Soleil - "O"
  • Czy możecie polecic dobre miejsce na baze wypadowa w SF lub okolicach dogodne na do zwiedzania miasta na 2-3 dni?
  • Bede 3 pełne dni 2 NY, mam pewne plany zwiedzania, ale proszę o Waszą ocenę tego planu i różne sugestie. Otóż hotel mamy na samym Time Squer, czyli wieczory można tam spędzić. Przy czym pierwszy dzień bedziemy bez dzieci ( mam na myśli 15, 16 i 18 - latków) zatem program muszę podzielić na dzień bez dzieci, czyli zobaczyć coś, co młodzież nie będzie interesowało i tak zaplanowałam ten dzień: - Piąta Aleja - budynek ONZ - Katedra św. Patryka - Rocefeller Center (myślę, ze z dz...
  • Będę przejazdem 3 dni w Vegas. Co oprócz Kasyn powinnam zobaczyć?
  • Witam, wybieram się w jeszcze nieokreślonym terminie ;) na wycieczkę z Chicago do Parku Yellowstone przez Dakote itp. wracając inną trasą po drodze zatrzymując się w ciekawych miejscach ( do ustalenia ). Czas trwania obliczam na 5 - 7 dni autem z wypożyczalni. Koszt jaki obliczyłem to 350 dolarów auto + ok 450 dolarów na paliwo bo w sumie wychodzi ponad 4000 kilometrów , a może i więcej. Motele w granicy 30 dolarów za dobę. Jadąc w czwórkę zamknąć możemy się w 200 dolarach od osoby. Te...
  • Zastanawiamy się z mężem nad taką wycieczką: przelot z Niemiec do USA, LA, 3 dni, potem wynajęcie auta i przejazd do San Francisko, znów 3 dni, nastepnie Wielki Kanion, Las Vegas i znów LA, wylot. Ile kosztuje wynajęcie auta na 10-12 dni? Co jeszcze warto na trasie zobaczyć? Chcemy trochę wypocząć i trochę obejrzeć. Wcześniej zawsze jeżdzilismy z biurem - Indonezja, Meksyk itd.
  • najpierw sie dzwoni i ile czeba czekac?
  • Czesc robie ranking na najciekawsze miejsca zachodniego wybrzeza, ktore na pewno warto zobaczyc. Zamierzam z dziewczyna wyladowac w LV i ruszyc wynajetym samochodem w strone LA i SF. W ciagu 8 dni naszej drogi chcemy zobaczyc mozliwie jak najwiecej. Oczywiscie nie wszystko bedzie po drodze, ale moze uda nam sie nie zmarnowac czasu w ciagu 8 dni. Goraco prosze o rade. pozdrawiam i dzieki
  • witam! Bardzo prosze o info gdzie moge znalezc najtansze bileciki do NYC??? ... mam na mysli moze jakies stronki, gdzie dopuszczalny jest jakis dluzszy okres pomiedzy data rezerwacji biletu a ostateczna data jego zakupu .... znalazlem tylko stronki, gdzie decyzje o zakupie musze podjac w ciagu maksymalnie 3 dni od daty rezerwacji...to bez sensu!!! Bardzo prosze - pomozcie!!! danek_77@yahoo.de Danek
  • witam, Pewnie niejeden forumowicz przechodzil przez ten proces i bedzie wiedzial: ile srednio czasu zajmuje procedura aplikowania o wize turystyczna poczawszy od tel na 0700, wnioski, wizyte w konsulacie (ile czasu srednio sie czke na wizyte po umowieniu terminu przez tel) i odeslanie paszportu? Zdaje sobie sprawe ze pozniej nalezy jeszcze kupic bilet lotniczy i to moze trwac kilka kolejnych tygodni (tak zeby znalezc rozsadna cenowo oferte) ale ciekaw jestem ile czasu trzeba za...
  • czy istnieje już możliwosć odprawy w polsce na lotnisku?ponoć miały już być na okęciu?jeszcze jedno pytanko:-)jak to wyglada,na jaki czas moge dostać wize,skoro we wniosku 156 wpisałam 1miesiac,choc chciałabym dłużej,promese mam na 10lat,jak to wygląda?plizzzzzzz help:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się