3 dni

(20 wyników)
  • Witam, Jedziemy naszą grupą dwóch rodzin do Malezji i zaczynamy 3 dniowym pobytem w Kuala Lumpur. Przeglądam fora i układam nasz pobyt w tym mieście tj. to co chcemy tam zobaczyć: 1.Petronas Twin Towers 2.Malajski Meczet Narodowy 3.Jaskinie Batu 4.Dzielnica chińska i indyjska Czy możecie jeszcze coś ciekawego podpowiedzieć. Podobno jakiś nocny targ jest wart zobaczenia i ogólnie nocne zwiedzanie miasta. Andrzej
  • będziemy w Singapurze - stop over na 3 dni. Polećcie jakieś sensowne (i niedrogie!) schronisko lub hotelik. będe wdzięcznas za wszelkie praktyczne informacje, tj jak dojechać z lotniska do centrum, gdzie spać, co warto zobaczyć mając tak niewiele czasu. poza tym - czy to prawda ze w Singapurze warto kupować elektronikę? chciałabym kupić aparat cyfrowy i może kamerkę jakąś malutką. czy Lotnisko singapurskie ma tylko duty free na wylocie? czy tak jak w NZ tez na przylocie można sko...
  • W 3 DNI DOOKOŁA ŚWIATA SPRZEDAŻ 13, 14, 15 STYCZNIA 2005 KLm i SkyTeam wprowadza promocje w dniach 13-15 stcznia pod powyższym adresem mozna znalezć liste kierunków w promocji. www.acctravel.net/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=66 pozdrawiam Grzegorz Rogólski info@acctravel.net
  • WItajcie! Mam darmowy bilet na LOT do wykorzystania, wiec wymyslilam sobie Hanoi. Lecialabym jednak sama, i tylko na 2,3 dni na miejscu. Co o tym myslicie? Byc moze to dla mnie jedyna okazja, zeby sie tam wybrac..... Myslalam, zeby wynajac pokoj w jakims hotelu, i przez te dni zwiedzic sobie miasto i rozkoszowac sie wietnamskim jedzeniem. Czy tam jest bezpiecznie dla samotnej kobiety?
  • Witam, Pytanie kieruje do osób, które były w tych rejonach i wiedzą jak klarują się koszty. Chciałabym się dowiedzieć, jaki będzie szacunkowy koszt 13 dniowego pobytu we wrześniu na Jawie. Planuje zwiedzać przez 2-3 dni Jakarte, potem udać się na wschodnie wybrzerze. Chodzi mi o koszt mniej wiecej bez przelotu. Pobyt w hotelach ok ***. Luksusów być nie musi. Jedzenie standardowe bez jakiś eleganckich restauracji... Jaki budżet trzeba tam mniej wiecej szykować?
  • Zastanawiam się nad 10 dniową spontaniczną wycieczką w czerwcu na trasie jak w tytule. Wszędzie ok 3 dni. Np. z Hongkongu do Kuala Lumpur np. AirAsisa, stamtąd do Singapuru jakimiś innymi liniami bądź lądem i z powrotem do Hong Kongu. Czy ktoś z Was jechał na trasie Kuala Lumpur - Singapur? Jakie są w tych mrejonach inne tanie linie, bo AA nie ma połączenia Singapure-HGK? Cz znacie jakieś ciekawe promocje lotnicze do któregoś z tych miast z Europy? Bo zcząć mogę w dowolnym miej...
  • Był ktoś na takim rejsie? Jakieś sugestie? Wskazówki? Wiem, że już dosyć późno i wiele się tam zmieniło, ale jednak chcielibyśmy je zobaczyć, zanim całkowicie zostaną zalane.
  • Wybieramy się 26.03 na Baśniową Tajlandię z Rainbow Tours. Niestety uciekły nam miejsca na Tajlandię - Kambodżę - Wietnam. I trochę mi szkoda tej Kambodży -zwłaszcza Ankor Wat. Spędzamy 5 dni w Pattayi lub na Koh Samet - nie mamy jeszcze potwierdzonego hotelu. Czy orientujecie sie może czy jest jakoś możliwość dostania się na własną rękę do Ankor Wat? I czy jest to bardzo trudne? Z góry dziękuję za wszelkie informacje!
  • Czesc.czy 2 dni w Kuala Lumpur wystarczy ? co koniecznie trzeba tam zobaczyć ? czy moće przedlućyc pobyt do 3 dni a krocej byc w Phuket. bede wdzieczna za kazda podpowiedź, bo muszę już rezerwowac loty. dziękuję
  • Seul(5)

Czy znacie moze jakies fajne strony opisujace Seul? Co warte jest tam obejrzenia?
  • Tyle mamy na Sydnej. Macie moze jakies pomysly na optymalne wykorzystnie tam dlugiego weekendu??
  • wycieczka do plemion gorskich (Karen) z Chiang Mai. Neronku, bardzo prosze o wypowiedz. Zaplanowalam 3 dni w Chiang Mai; pierwszy dzien zwiedzanie miasta, obiad nad rzeka i nocny targ. Nastepnego dnia chcemy pojechac do plemienia o dlugich szyjach. Co zrobic w trzecim dniu zeby bylo atrakcyjnie? Ile pieniedzy musimy na to wydac? ( czyli ile mn. wiecej kosztuje jednodniowa wycieczka liczac na jedna osobe?). Bede bardzo wdzieczna za podpowiedz. Acha juz podpowiadales gorace zrodla-j...
  • Od którego momentu można sobie odliczyć od podatku wydatki związane z budową? Chodzi mi o to czy można odliczyć wydatki poniesione w związku ze staraniem o pozwolenie na budowę - wypisy z geodezji, projekty przyłączy, projekt budynku, warunki zabudowy?
  • Co według Was jest bardziej godne polecenia?Japonia czy Chiny?i czy nadają się na podróż poślubną? Ciagle rozważam pomiędzy wyjazdem np. do Chin na 2 tygodnie plus do tego 1 tydzień na dominikanie? Czy zamiast powyższej kombinacji lepiej pojechac na 1 miesiac na wycieczke dookoła świata? pozdrawiam
  • jego imprezy w Kenii sprzedaje m. in. Top Travel z Warszawy - czy ktoś korzystał i jakie ma doświadczenia?
  • Będę na W.Kanaryjskich w czerwcu, chciałabym tanio wynająć auto. Gdzie i za ile? Będę wdzięczna za porady. Pa pa, Helen
  • planuje podroz do Birmy i szukam informacji ile powinnam na te podroz przeznaczyc,.chcialabym spedzic tam 3 tygodnie, mozecie polecic jaka sensowna linie lotnicza z ktora bede mogla tam doleciec?
  • Ile pełnych dni przeznaczyć na zwiedzanie Angkoru - 2 czy 3? Karina
  • Witam, zastanawiam sie z jakim biurem jechac na wakacje do Turcji. Zastanawiam sie nad SDS - opcja wypoczynek+zwiedzanie (Pamukale i Kapadocja). Ale znalazlam tez dwa urokliwe hoteliki w Side oferowane przez JetTouristic (Seher i Villa Side). Moze ktos korzystal z jednego lub drugiego i napisze cos, co pozwoli mi rozstrzygnac. Dzieki za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się