3 dni

(5 wyników)
  • Proszę o sugestię. Chcemy wybrac sie do Dubrovnika, ale z względu na koszty noclegu nie chcemy tam nocować. Które z miejscowości blisko Dubrovnika polecacie na dwu-trzy dniowy pobyt. Co wybrać Trsteno, Lapad, a może coś innego...Dzięki za pomoc!
  • Pytanie jak w temacie. Był ktoś na kempingu Terme Catez na Słowenii ?? Jakie warunki?, jakie atrakcje, ceny w restauracji i sklepie znajdującym sie na campingu?? Jak z czystością i sanitariatami?? I ostatnie pytanie - chcemy się wybrać w 2 połowie czerwca - jak wówczas z pogodą na Słowenii w tym rejonie?? Jest cieplutko?? Dużo tych pytań ale mam nadzieję że pomożecie.
  • W sierpniu (od 1) wybieramy się samochodami ( 2 samochody, 6 dorosłych + 1 dziecko) do Chorwacji. Plan już mamy ustalony ( wielkie dzięki za wcześniejsze rady:) 2 dni - okolice Plitwickich jezior 3 dni - Trogir (chętnie Ciovo) 3 dni - Orebic (stąd koniecznie wycieczka na Korkulę) 3 dni - Cavtat (stąd Dubrownik) Zastanawiam się jak jest z apartamentami i kampingami (bierzemy awaryjnie namioty) w pobliżu Plitwickich jezior? Czy możecie mi jakieś polecić - zależy mi na niskich kosz...
  • Niedawno wróciłem z Brac (CRO) i z Ulcinj (MNE) - jeżeli macie jakies pytania, chętnie odpowiem.
  • Witajcie lecę na 10 dni do Chorwacji ląduję w Dubrowniku a wracam ze Splitu. Poradziecie mi ile czasu powinam poświęcić na te dwa miejsca. Czy jak podzielę czas pobytu po 5 dni na te dwa miejsca czy będzie ok. Czy lepiej w którymś z miejs zostać dłużej? Pozdrawiam Lanza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się