Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      3 dni

3 dni

(15 wyników)
    • czy ktos byl na wycieczce do Kapadocji ale tej 3 dniowej? Jaka jest różnica w cenie i co wiećej się zwiedza. No i pytanie podstawowe czy wogole warto poswicac na Kapadocje 3 dni :))) Pozdarwiam
    • Witam ! 3 dni temu wróciłem z wczasów w Slonecznym Brzegu, a w drodze do BG byliśmy w Stambule. Sam poszukiwałem zaciekle przed wyjazdem informacji o Stambule i podróży do tego miasta samochodem, dlatego postanowiłem obszerniej opisać moją podróż. 1. Granica Turcy to prawdziwi mistrzowie biurokracji, ..... jedni z ostatnich w Europie. Do Turcji wjeżdzaliśmy przez przejście Kapitaan Andrevo. Wiza 10 euro za osobę. NIE MA INNYCH OPŁAT. Podjeżdza się do pierwszego ciągu budek. Na...
    • czy godzina wylotu na wycieczkach 7+7 determinuje co będzie pierwsze (objazd czy pobyt). Jak to było w Waszym przypadku?
    • Witam w czerwcu z żonką jedziemy do Bodrum czy może ktoś zna i wie jakie ceny są w wypożyczalniach samochodów tam na miejscu? Byłbym wdzięczny za info.
    • Jestem akurat w Turcji jest ciepluchno, 28 - 24 st dzień i ok 18 w nocy (ok 2 - 3) Zarówno w Side jak i z Belek taka sama temperatura Mielismy w Side burzę z piorunami i wichurą i deszczem ale wieczorem i nie za długo a wiec nadal jest cieplutko :D Ewa
    • W dlugi weekend majowy 3 dni urlopu (2,4,5 maja) wystarcza na tydzien wczasow przy wylocie w weekend. Obawiam sie, ze tylko To wybrzeze Alanya-Antalya- Kemer bedzie w ofertach, ale tam bylem 2 razy juz. W tym roku tylko wezyr zaczynal w maju i to 23-ego dopiero chyba.
    • Bardzo proszę o informację, jeśli ktoś był w Fethiye i wie, czy można wykupić w lokalnym biurze wycieczkę (raczej 3 dniową, bo to b.daleko) do Kapadocji. Od tego uzależniam czy jechać w rejon Fethiye, czy inny, bo z Kapadocji nie chciałabym zrezygnować. Są wycieczki z Axela objazdówki ale z dzieckiem na taki maraton 8 dniowy nie reflektuję... Proszę o jakieś info, bo nic konkretnego na forum nie znalazłam. Może ktoś też zna cenę (choć przybliżoną)... Dzięki z góry
    • Witam, czy jest szansa na rejs z Alanyi na Cypr. Gdzieś w necie czytałem, że tak ale nie podawali żadnych szczegółów :(
    • czy ktos ma moze jakies pytania?
    • Przegladalam wypowiedzi na forum wakacje, podawane tam ceny [glownie 2 biura: jolcia adams + pacho] sa niskie i w USD, natomiast poszukałam sobie ich stron www [tych biur] i ceny sa tam wyższe, kwoty, a przede wszystkim sa w Euro a nie w USD... Jak to jest naprawde??
    • Witam! Na umowie mam godzinę wylotu 13.45 a na stronie biura podróży, kiedy podaję datę i miejsce wylotu oraz przylotu wyskakuje godzina 18.45. O co chodzi i która godzina jest prawidłowa?
    • wybieram sie na weekend majowy do SIDE wiem ze to jeszcze wczesna pora ale tak postanowilam spedzic ten okres ...mam straszne obawy jezeli chodzi o pogode czy ja sie chociaz troszke opale????bardzo prosze o opinie...
    • W zeszłym roku tak się zatrułam, że mnie wsadzili na 3 dni do szpitala. Pytanie moje jest takie: jakie specyfiki wziąć od razu, aby nie doprowadzić się do odwodnienia. Dodam, że odwodniłam się w pół godziny, a im badziej starałam się temu zaradzić, to było coraz gorzej. Za m-c wybieram się ponownie do Turcji i chciałabym być mądrzejsza. Dodam, że byłam w dobrym hotelu z opcją all i nic na zewnątrz nie spożywałam.
    • Które biuro w Alanyi organizuje wycieczkę do Kapadocji na 3 dni, koniecznie z polskojęzycznym przewodnikiem i z lotem balonem? Jeśli wiecie, to podzielcie się informacjami. Dzięki
    • Witam, czy był może ktoś na Górze Nemrut?? Z tego co sie orientuję to nie zawiele biur podróży ma tam wycieczki. Jak najlepiej dotrzeć, czy na własną rękę się opłaca czy lepiej jednek gdzieś wykupić?? Proszę o odpowiedz od tych co byli i widzieli, bo niedługo jadę i bardzo chcę to zobaczyć Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się