3 dni

(5 wyników)
  • Witam , tak jak w tytule....chodzi o Wasze doświadczenia odnośnie pogody w drugiej połowie czerwca , nad Balatonem . Otóż zastanawiamy się nad wyjazdem do Balatonfured z Vacansoleil - Wasze opinie?? Z góry bardzo dzięki za wszystkie spostrzeżenia.
  • Witam!Którędy lepiej jechać do Hajduszoboszlo,przez przejście graniczne w Piwnicznej czy w Barwinku?Dodam że pojadę z okolic Nowego Sącza.
  • Witam. 27 sierpnia będziemy wracać z Chorwacji i chcielibyśmy na 3 dni pojechać nad Balaton. Czy w tym terminie znajdę coś bez problemu??
  • Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów:) Mam do Was prośbę - poradźcie mi, polećcie, pomóżcie zaplanować wycieczkę do Czech na 3 dni. Na pewno Praga - ale z tego względu, ze to będzie którejś z kolei pobyt w stolicy Czech nie chcemy spędzić tam aż 3 dni. Dodam tylko ze podróżujemy samochodem z Wrocławia. Pozdrawiam i czekam na propozycje!
  • witam serdecznie; w dniach 21-28 byłem z żoną i 4 letnim synkiem w okolicach Liptovskiego Mikulasa. Dziękuję wszystkim za cenne wskazówki. Napiszę o wrażeniach - być może komuś się to przyda. 1 dzień Olsztyn - Bobroviec k. Liptovskiego Mikulasa trasa przez Mławę, Grodzisk Mazowiecki, Częstochowę, Katowice, Chabówkę, Rabkę, Chyżne, Bobroviec zboczyliśmy z trasy i pojechaliśmy do Chabówki zobaczyć muzeum starych lokomotyw i parowozów(polacam dla małych dzieci) i pochodzić po Rabc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się