3 dni

(7 wyników)
  • duzo ogladalem roznych filmow ale ten jest najlepszy jaki widzialem 3 dni z pracy zalogi samolotu pasazerskiego na trasie atlantyckiej rejs Boston-Paryz i spowrotem video.google.com/videoplay?docid=8365105728519388128&q=Pilot%27s+eye+view+of+a+three+day+trip prosze o wasze uwagi
  • Potrzebuję zaplanować podróż składajacą sie z wielu złożonych przelotów, która wyszukiwarka ma takie możliwości ? Znam jedynie Lataj.pl. Proszę o pomoc. Ewa
  • Szukam strony które sprzedają bilety lotnicze internetowo. Większość ze stron na których byłem nie miały opcji szukania ofert bieltów uwzględniając 3 dni przed i po wybranej dacie podróży. Czy ktoś zna jakieś fajne stronki z taką opcją? uwielbiam jak można patrzeć się na oferty lotów w przeckroju całego tygodnia.
  • Zarezerwowałam lot Wizzairem 16 lutego na maj z Bergen do Gdańska i zapłaciłam zgodnie z numerem rezerwacji przelewem bankowym. Robiłam to już kilkakrotnie, i nigdy nie miałam problemu z potwierdzeniem rezerwacji i płatności. Tymczasem do tej pory nie otrzymałam ani potwierdzenia rezerwacji mailem ani potwierdzenia dokonania przelewu. Na stronie Wizzair moja rezerwacja widnieje jako wstrzymana a to już tydzień od przelewu (płaciłam w koronach norweskich na norweskie konto). Sama...
  • problem(4)

Zarezerwowałem dziś telefonicznie dwa bilety lotnicze lini Wizzair do Londynu i poszedłem to opłacić na poczte polska zamiast do banku . Beda z tego jakies kłopoty ? Dojda pieniadze do tych maksymalnych 5 dni ? z góry dziekuje za informacje
  • Witam! Czy ktoś z was zna ten parking? parken.berlin-airport.de Mają dosyć niskie ceny (15€ za 3 dni przy wcześniejszym zakupie), ale jak wygląda bezpieczeństwo? A może znacie coś lepszego w rozsądnej cenie? :)
  • w sobotę zapłaciłam za dwa bilety do Londynu we wrześniu- z różnych względów nie mogłam zrobić tego w domu gdzie mam drukarkę, więc nie wydrukowałam sobie strony "finalizującej" transakcje, ale byłam spokojna gdyz powinni przysłać potwierdzenie rezerwacji na moją skrzynkę internetową-czego jeszcze nie zrobili- a ja jestem pewna że podałam dobry adres!!! koleżanka, która płaciła swoją kartą -ja oddałam jej gotówkę- jest przez dwa tygodnie niedostępna. a ja- uchowaj Boże- nie mogę zn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się