3 dni

(4 wyniki)
  • Zamierzamy wynająć samochód na Teneryfie w związku z tym szukamy chętnej pary lub 1 osoby na dołączenie się. Wybieramy się do dwóch parków, wulkan i jeszcze coś jak starczy czasu. Samochód zarezerwowany jest na 3 dni od 21.01 Czekamy na info i pozdrawiamy
  • Witam, czy do wraku statku można dojechać "nieterenowym" samochodem. Widzę ze najbliższa droga obok tego miejsca jest w miejscowości Pajara. Chcemy wypożyczyć nieduży samochód i zastanawiam się nad dojazdem do tego miejsca. Jeśli nie dojazd to jaki jest czas pieszego przejścia z miejscowości Pajara? Prosze o podpowiedzi
  • Cześć Mam pytanie. Lecimy z mężem we wrześniu na Teneryfę i na miejscu chcemy wynająć autko aby pozwiedzać wyspę i właśnie nie wiem co się bardziej opłaca samotne wycieczki czy te wykupione u rezydenta?? Jeżeli sami autem to czy aby się tam nie pogubimy i bez problemu dojedziemy do wyznaczonego celu, a jeśli z rezydentem to czy więcej się o danym miejscu nie dowiemy? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Dodam jeszcze że naszym miejscem wypadowym będzie Playa de la Arena pozdrawiam
  • Obkupiłam się przewodnikami, poczytałam trochę i stworzyłam własną listę miejsc, które chciałabym zwiedzić. Jednak, że czasu będzie mało (tydzień na GC), nie chciałabym tracić czasu na szukanie miejsc , które wyglądają ładnie tylko w przewodnikach. Stad też prośba do tych, którzy byli: powiedzcie mi Kochani jak najwięcej na temat takich miejsc jak: Museo Canario w Las Palmas (co ciekawego można zobaczyć i czy warto jechać wzdłuż całej wyspy, żeby to muzeum zobaczyć) Wydmy w Masp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się