Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      3 dni

3 dni

(10 wyników)
    • Kupiłam bilet w Szlonej Środzie i lecę na weekend do Madrytu na początku kwietnia. Planuję zwiedzanie -trochę krótko te 3 dni (pełne) i z planu zupełnie wyskoczyła mi część północna. Czy warto odpuścić sobie coś z centrum, cz. wschodniej i zachodniej na korzyść dzielnic północnych? (nazewnictwo wg przewodnika). Czy w Madrycie można i opłaca się kupić bilet 10-przejazdowy na metro? A może jakieś wskazówki na pierwszy wypad do Madrytu, bo na forum nie ma zbyt wielu informacji. Z góry dziękuję:)
    • Witam wszystkich Pierwszego maja czyli już jutro mamy wyjazd do Barcelony celem jest mecz z realem, cały wyjazd będzie trwał 3 dni Chcemy maksymalnie je wykorzystać dlatego chętnie poznamy się z osobami które tam mieszkają, mają trochę wolnego czasu są rozrywkowi i znają ciekawe miejsca. Proszę o propozycje trasy wycieczki [kluby, ciekawsze zabytki, inne atrakcje jakie oferuje Barcelona]) i kwotę dla (przewodnika) pozdrawiamy Przemek, Rafał i Damian
    • pytanie do tubylcow. gdzie dobrze zjesc ??
    • Może ktoś z Was był na wyspie już w tym roku i zechciałby się podzielić informacjami - jak w temacie. Mnie interesuje szczególnie ile płaci się za: kawę w knajpce, sok, piwo, wino, owoce, czekoladę, mleko, leżaki i parasol na plaży? Jakie są ceny biletów autobusowych, np. z Palmy do (...)? Ile kosztuje wypożyczenie auta na 2-3 dni? Chodzi oczywiście o ceny orientacyjne. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Myślę, że przed szczytem sezonu może to być bardzo pożyteczny wątek. Dro...
    • witam:) czy mozecie polecic jakas najtansza wypozyczalnie aut w magaluf badz palmanova? chce wypozyczyc auto na jakies 2-3 dni. co mi jest do tego potrzebne? slyszalam o jakims depozycie? poza tym czy moge zaplacic gotowka a nie karta? dzieki za info
    • święta(10)

Jakie miasteczko polecilibysie na 3 dni w odległości około 20-30 km od Girony.
    • Proszę wszystkich o małą uwagę , wybieram się na przełomie styczeń/luty 2005 do Puerto de la Cruz i chciałabym dowiedzieć się w jaki sposób wynająć samochód.Wiem ze jest to możliwe na miejscu i ewentualnie w Polsce. Jak jest lepiej i taniej . Ważne aby wypożyczalnia nie pobierała kaucji , która może być bezpowrotna z różnych względów. Jakie są koszty najtańsze wypożyczenia samochodu -max na 4 dni, ewentualnie 3 dni?
    • No właśnie - czy wg Was te miasta sa równie atrakcyjne? W Barcelonie byłam, w Lizbonie nie, ale mam taka okazję - zastanawiam się ile dni na zwiedzanie/zabawę w Lizbonie poświęcić (mogę mieć 1,5 dnia lub 4 dni, w zalezności od wyboru samolotu), dodam, że na Barcelonę starczyły mi 3. Byliście w Lizobonie? Podzielcie się swoją opinia proszę.
    • Chodzi o termin swiateczny - z tego co widze na sieci, wszystko jest wtedy pozamykane (20-26 badz tez 22-26 grudnia...) Czy ktos ma jakies sugestie, badz tez jakies "zaufane" wypozyczalnie?
    • LECE W POLOWIE STYCZNIA NA 3 DNI DO BRACELONY INTERESUJE MNIE 2 OS POK ZA GODZIWE PIENIADZE W NORMALNYCH WARUNKACH W CENTRUM , CZY KTOS CO S MA DO POLECENIA ? CZY KTOS LONDOWAL NA LOTNISKU GIRONA ?JAK SIE DOSTAC DO CENTRUM BARCELONY?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się