agata

(3 wyniki)
  • Agata30 oglądałaś (dzięki za info o programie), jestem przerażona komplikacjami jakie mogą pojawic się podczas ciąży mnogiej, wprawdzie wczesniej czytalam na ten temat, ale to nie to samo co zobacyzc to na własne oczy choć na cudzym przykładzie, w ogóle bardzo ciekawy był ten program, u nas niemożliwe sa takie kombinacje jak w Stanach, zapłodnienie komórki nasieniem dawcy i podanie innej kobiecie (para lesbijek), nauczyłam się nie potępiac nikogo za nic, ale przyznam, ze bylo to s...
  • Czy maz-partner krorejs z was, badz uczestnik forum plci meskiej mial zylaki powrozka i po operacji usuniecia nastapila poprawa plodnosci? Agata
  • Wczoraj bylam u irydologa (diagnoza z teczowki oka), ktorego polecila mi Jagodzianka (patrz watek: AKUPUNKTURA). Az nie wiem, od czego zaczac i jakich slow uzyc, zeby wam opisac, jak bardzo pomogla mi ta wizyta i jak bardzo polecam wam te forme diagnozy. Bez bolu i zbednych wydatkow (wizyta kosztuje 65 zl) dowiecie sie, co nie gra w waszym organizmie. Rzeczywiscie, moze byc tego calkiem sporo, ale mozna sie skutecznie wyleczyc stosujac sie do zalecen tego lekarza (dieta, ziola, ew...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się