agata

(3 wyniki)
  • Witam i serdecznie pozdrawiam.W środe moja agata była ostrzykiwana defluksem.jest to nasz trzeci zabieg pod narkozą i zawsze było wszystko w porządku. Ale tym razem na bloku podali jej coś nowego i dostała szoku.Przywiązali moją kruszyne pasami i połowa personelu musiała ją trzymać,a ja zemdlałem i nic dalej nie pamiętałem.Ale na szczęście już wszystko w porządku i wczoraj wruciliśmy do domku.Pani doktor powiedziała że agatka ma zniszczony pęcherz.Na pytanie czy jest to do wylecze...
  • Jagoda urodziła się 18 lutego 2003 r. /57 cm, 3490 g. Apgar 7/ Niestety pomimo krótkiego porodu – troszkę ponad 2 godz. była poowijana pępowiną i trafiła do inkubatora. Pierwsze wyniki ok., usg ok., zero stanu zapalnego. Na oddziale wszystkie dzieci w inkubatorach miały zum, po trzech dniach i u mojej wyniki kiepskie bakterie CRP - 18, i bakterie w moczu: Klapsiella 10 do 6 i e coli 10 do 5. Zaczęło się leczenie, ciężkie trzy tygodnie w szpitalu, bez małej w pokoju… Wy...
  • Witam Wszystkich na tym forum. Piszę, bo mam nadzieję, że będziecie mogli mi pomóc. Nie wiem, czy dobrze zadałam pytanie ale do rzeczy: moja siostra dwa dni temu urodziła córeczkę, dziś zostały przewiezione do CZDZ. Jeszcze w ciąży zdiagnozowano powiększenie jednej nerki. Obecnie po USG okazało się, że jedna nerka jest w połowie obrzeknięta i nie pracuje, lekarz wspomniał, że najlepszym wyjściem będzie usunięcie chorej części. I moje pytanie: czy ktoś potrafi mi podpowiedzieć, j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się