Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      agata

agata

(4 wyniki)
    • Witam, chciałam się podzielić dobrymi wieściami. Mój stary pies od ponad miesiąca jest pod opieką homeoweta :) Pierwsze badania krwi wykazały, że ma ogromne problemy z wątrobą, co w jakiś sposób skutkuje między innymi poplątaniem i osłabieniem łap. Normy były grubo poprzekraczane. Dostał zastrzyki z kompleksowych leków homeopatycznych oraz kropelki homeopatyczne Galstena. A na pogorszenie objawów przy wilgotnej pogodzie dostaje Dulcamara. Wyniki z tego tygodnia pokazały dwukrotny...
    • Witam :) Byłam u lekarza :) Homeopaty. W środę. W związku z tym kłębi mi sie po głowie trochę i pomyślałam, że jak sie z Wami podziele swoimi wrażeniami, to i Wy napiszecie, co o tym sądzicie. Powiedziałam, z czym przychodzę i pan doktor skoncentrował się na alergii (katar sienny i pokrzywki) i katarze dziwnym o nieustalonej przyczynie. Wizyta trwała godzinę. Było mnóstwo pytań, jak na przesłuchaniu, niektóre nawet podstępnie zadane dwa razy :) Znienacka padały także pytania pozor...
    • Witam Mój czterolatek, odkąd chodzi do przedszkola ciagle cierpi na infekcje wirusowe. Nasz lakarz przepisał nam taką kurację: Lymhomyosot - 1 x tabletka przez 25 dni - 25 dni przerwy- 25 dni 1x tabletka Engystol - tak samo jak Lymphomyosot Dodatkowo jako szczepiona Infuenzinum 9H i tu mam problem Pani doktor kazała kupić małe opakowanie w dozach - takie tez kupiłam. Zleciła 4 dawki: 1 w tygodniu przez trzy tygodnie - miesiąc przerwy i czwarta dawka. Kupiłam malutkie gran...
    • Witam, siedzę cicho, ale jestem z Wami. Byłam na drugiej wizycie u pana dr O. w Wawie. Bardzo zadowolony z efektów, pacjentka też, kulki brać dalej te same, pokazać się za 2 miesiące. Zastanawiam sie tylko nad jednym. Wy mi kazaliscie robić godzinne przerwy między kulkami, strasznie to było niewygodne, bo jak sie coś bierze 3 razy dziennie i jeszcze trzeba uważać na to, zeby nie byc po jedzeniu, przed jedzeniem, myciem paszczy itd. to, już mało czasu zostaje na resztę zajeć ;) Dl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się