akademiki

(4 wyniki)
  • Jak w temacie- prośba szczególnie do studentów mieszkających w domach studenckich- proszę opiszcie akademiki, w których jesteście, nazwa, położenie, wady, zalety, ile płacicie itd. Dostałam się na psychologię (studia dzienne)i od października chciałabym mieszkać właśnie w akademiku, więc bardzo będę wdzięczna za wszelkie informacje i rady. Pozdrawiam
  • do 19 sierpnia można składać podanie o akademik na UWr wzór podania jest na stronce..... lecz to jest podejrzane co ja jako osoba zaczynająca studia od pazdziernika mam oddać oprócz tego podania..... no bo to podanie to chyba mało nic tam nie pisze czy mam jeszcze z urzędu skarbowego coś dodać albo coś w tym stylu co mam dać ?
  • Witam wszystkich studentów UWr! Od października zmierzam do was dołączyć. I dlatego chcę przeprowadzić mały wywiad środowiskowy;) Po pierwsze: AKADEMIK. Pewnie przyjdzie mi w którymś mieszkać i dlatego chciałabym się zorientować... interesuje mnie wszystko: atmosfera, dojazd na uczelnie (będę na WNP), warunki, CENA, moze jakieś refundacje, ogólnie jak się tam mieszka Po drugie: za ilesię można utrzymać we wrocławiu. Może jakieś słówko o stypendiach... i w ogóle piszcier coś o w...
  • własnie widzialam liste-moje przyszle lokum;kto jeszcze w dwudziestolatce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się