Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      akademiki

akademiki

(11 wyników)
    • Mam pytanie do wszystkich, którzy kiedyś nocowali w akademikach na Strahovie: jakie tam są warunki? chodzi mi o to czy jest w miarę czysto itp.? a także o to czy lepiej wziąć swój śpiwór czy zdać się na ich pościel? (po różnych perypetiach z "nibyczystą pościelą" w różnych miejscach wolę się zapytać;)
    • Czy ktoś może podać namiary na tani akademik/i w Budapeszcie?
    • wybieram sie do pragi, gdzie znajde jakis akademik zeby sie przenocowac, ew. jakies inne tanie noclegi? prosze o orientacyjne ceny. ew. namiary na jakies strony, byle nie hoteli z gory dziekuje
    • Chcielibyśmy spedzić w połowie lipca parę dni w Pradze. Proszę Was o adresy tanich akademików, itp.
    • Właśnie wrociłam z weekendu w Pradzę i chciałam polecic wszystkim tym, którzy szukaja taniego noclegu w Pradze, akademik Volha. Cena za miejsce w pokoju 3osbowym to 185 koron, w 2osobowym - 215. Warunki są naprawde dobre, w segmencie (pokoj 2 i 3 osobowy) jest prysznic, toaleta, lodówka, ogólnie przyzwoicie. No i cena... taniej nie znalazłam, a szukałam sporo. Nie wiem, czy stawki nie zmienią sie w sezonie, ale wszystkie info mozna uzyslac przez maila. Akademik nie jest może w cen...
    • szkam taniego i dobrego noclegu w pradze (pokoj 2 os z lazienka)
    • Czytalem forum i pojawila sie nazwa Juhas. Czy moze ktos szukla kwater (tanich) w Budapeszcie za posrednictwem tej firmy i moze mi doradzis jak trafic do biura Juhasa. Na ktorym dworcu najlepiej wysiasc? Z gory dziekuje
    • Witam Dlaczego w katalogu nie ma adresy email aby mozna bylo wyslac sprostowania!! W naszym adresie.http://www.leksykony.pl zamiat kropki z tylu jest przecinek i nie mozna pzrejsc dalej. A tak wogole jest niezle znacznie ciekawiej niz u niktorej konkurencji!!! :_))
    • Dziekuje za rekomendacje tej ksiazki na tym forum. Mysle, ze jest na tyle wazna, ze warto troche o niej napisac i zacytowac pare fragmentow. John Sack - "Oko za oko"("An Eye For An Eye") Nieopowiedziana historia zydowskiej zemsty na Niemcach w 1945 roku. Ksiazka ta , napisana przez amerykanskiego Zyda ma forme reportaza. Jest swietnie napisana, nie tylko jako ksiazka historyczna (bardzo dobrze udokumentowana), ale tez jako ksiazka o historii ludzkiej zemsty i moralnosci. Znam...
    • Wybieram się w czerwcu w środę przed Bożym Ciałem do Pragi. Będe podróżował pociągiem . Szukam niedrogiego , schludnego noclegu, gdzieś niedaleko dworca i z dobrym dojazdem do centrum.Może moglibyście mi coś polecić.Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Rex.
    • doradzcie tanie noclegi w Pradze. czy lepiej rezerwować z Polski? czy uda się znaleźć coś na miejscu? dziękuję z góry za rady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się