Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      akademiki

akademiki

(6 wyników)
    • Witam gorąco! Czy byłyście/byliście kiedykolwiek w akademiku "Dwudziestolatce" we Wroclawiu? Czy któraś/któryś z was tam mieszkał? Jakie są wasze wrażenia na temat tego akademika? Jaka jest tam atmosfera i jakie warunki? Dziękuje bardzo, bardzo z góry za wszystkie odpowiedzi.
    • Hej all! Mam takie wciąż nurtujące mnie pytanie. Jak wy dajecie sobie rade na studiach, mieszkając w akademikach?????????? Słyszałam, że w akademiku wciąż trwają imprezy, jest wesoło, dużo alkoholu- a gdzie szkoła? Gdzie czas na nauke? Jakim cudem wstajecie do szkoły rano? Proszę, powiedzcie mi jak to dokładnie jest na tych akademikach (np. we Wrocławiu), bo planuję zająć któryś z akademików wrocławskich w tym roku:) Czy one się od siebie różnią np. atmosferą? Czy w każdym jest tak...
    • Nie moge wytrzymać- wszyscy się pieprzą za ścianą, a ja nie- nie mam z kim, co robić?! Czy wypada mi zaproponować szybki numerek ze śliczną sąsiadką z piętra ponizej czy raczej powinienem do nich dołączyc? Nadmienię, że jestem bi z tendencją do biuściastych blondynek
    • akademik(14)

ula ula bongo bongo , hula mula co wy na to??
    • kumpela(12)

podziele sie tym co mnie wczoraj spotkalo. przez rok mieszkalam z kumpela w akademiku-wczesniej jej nie znalam- i mieszkalo nam sie we dwie naprawde fajnie.ona studiuje co innego niz ja,a to samo co ona studiuje nasza kolezanka ktora mieszkala 2 pietra nizej w tym samym dsie. mialysmy od pazdzier. mieszkac znow razem a tu sie nagle okazalo ze one beda mieszkac we dwie bo niby sie wtedy mobilizuja do nauki (sa na jednym roku). i gdzie tu logika. w tym akademiku sa pok. 2 i 3 osobow...
    • A dokładniej: jak wygląda zdanie administratorów serwera w jednym z akademików we Wrocławiu na temat Cosmo: www.t15.ds.pwr.wroc.pl/faq.html Miłej lektury. Mnie ubawiło. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się