akurat

(7 wyników)
  • -- /
  • miało być - [b]BEZ[/b];) [b]Bez[/b] nie lubię bo to puste kalorie i do zębów się kleją. [b]Bez[/b] już przekwitł. A oni z pasją maniaka cały dzień - [b]bez, bez[/b]. Przypominają mi pewnego kornika z kreskówki który śpiewał - "bezu, bezu, bezzzzz". A co ja mam do kawusi jak nie to co oni mówią że dzisiaj koniecznie [b]bez[/b] ;)
  • Znowu wraca do mnie to pytanie w związku z "pomyłkową" akcją policji w Katowicach. Na FK jest wątek Damy > forum.gazeta.pl/forum/w,28,134435787,,Pomylka_policji_w_Katowicach.html?v=2 Zdziwiło mnie [b]jakiekolwiek[/b] łączenie tego zdarzenia z akcją w Magdalence i tłumaczenie postępowania policjantów. To na początek.
  • akurat jak się Tubylec zbierał fruwać :(
  • nt. stowarzyszenia i nieco oniemiałam. Otóż uznał on, że owo stowarzyszenie stanie się [b]wiarygodne[/b], jeżeli opuszczą jego szeregi Spaślak/Ryngraf Kamiński i Adam[i]ek[/i] Bielan[i]ek[/i]. O jakiej w ogóle wiarygodności może być mowa?! Kluzik-Rostkowska, Jakubiak, Poncyliusz, Migalski mają jakąkolwiek wiarygodność?! Taką samą chyba jaką mają domokrążcy, którym uda się wcisnąć bubel. Tani akwizytorzy, którzy liczą zyski z nabierania ludzi. Panie Pawle, coś się Panu pomyliło... ...
  • Czy słyszał ktoś o podobnym przypadku na świecie? A na dodatek niepokalana! img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Makijaz_polityczny_1117054.jpg
  • zdrowia tak niewiarygodne, ale ponoć prawdziwe).W każdym bądź ręczę słowem, że sam nie wymyśliłem. Aż takiej wyobraźni to nie mam. Pewna pani wsadziła sobie w odbyt wibrator, Ten zaczął wędrówkę i pewnie nic by się nie stało, gdyby nie to, ze skończyły się baterie i się najzwyczajniej zakleszczył!!! Z kolei pewien pan postanowił sobie zrobić lewatywę (Polecam zbazinkowi)i nie było by w tym nic dziwnego bo akcesoria miał odpowienie (mydło, woda i gruszka irygacyjna), gdyby nie to , ż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się