akurat

(5 wyników)
  • w zwiazku z faktem iz juz niedlugo lipiec a w lipcu jak wiadomo coponiektorzy s nas pobawia sie na koncertach U2 chcialem sie cos na temat owych koncertow zapytac. co, wedlug was zagraja na pewno?, czego nei zgaraja a co zagrac powinni, co chielibyscie zeby zagrali i w ogole czego sie spodziewacie:) w sumie to watek nie tylko dla tych co ida, mozemy sie pobawic w prognozy a potem sie okaze jak sie one a prawda pokryja:) ja bym na przyklad bardzo chcial zeby zagrali mysteriou...
  • A, taki ranking, może ktoś się dopisze. 1. Let It Be...Naked 2. Love 3. Anthology 3 4. Anthology 2 5. Live At The BBC 6. Yellow Submarine - Songtrack 7. Anthology 1
  • każdego ranka budzę sie z nadzieją, że to się stanie, a tu nadal Billboard zawalony czarnymi nudziarzami ciężko podskakującymi w tłumie silikonowych cyców :) poważniej mówiąc, mam sporo respektu do współczesnej black music, jeśli chodzi o artystów takich jak Missy Elliot, Neptunes, Busta Rhymes, Snoop Dogg; nawet Eminema zdążyłem polubić, ale czy nie jesteście już zmęczeni tą niebywałą przewagą tej muzy? doszło do tego, że telewizje muzyczne są najmniej oglądanymi przeze mnie. ...
  • to... muzyka.onet.pl/mr,1063978,wiadomosci.html Hmmm, zupełnie nie znam numeru zwycięskiego...
  • My tutaj, w zdecydowanej większości, wykonujemy dwie czynności: czytamy o muzyce i piszemy o niej. Piszemy z reguły po polsku, czytamy często po angielsku, jako że polski internet wciąż cierpi na niedostatek w kwestii rzetelnych, merytorycznych źródeł tego rodzaju. Anglojęzyczne słownictwo z tej dziedziny z reguły, w lepszy lub gorszy sposób, ale dysponuje odpowiednikami w naszym języku. Jednak nie wypełnia zapotrzebowania w 100%. Ileż to razy opisując jakiś podniosły, zapadający w pamięć ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się