alkoholu

(7 wyników)
  • rano wzięłam setaloft i pół Xanaksu, ile mogę wypić wina wieczorem, odpiszcie szybko,
  • tak sie zastanawiam, ilu z nas siega po nie w chwilach czarnego nastroju? bo ja owszem, po alkohol, chociaz nie powinnam. I na moment mnie odpręża, chociaż nie daje kopa życiowego. I chociaż wiem że w pewnej perspektywie wcale sobie nie pomagam, to troszke popijam. Ale nie zauważyłam, żeby pogłębiał depresję, daje chwilową ulgę. Papierosów nie palę, kawę owszem i dużo. I czekoladę, w ilościach każdych, jakie aktualnie są w zasięgu. Więc 40 dkh czekoladek malaga to dla mnie pikuś ;-). A Wy co ...
  • Dużo się mówi o panach, którzy gnębią panie mądrząc się nad ich jajnikami. Klechy w kościele radzą w męskim gronie. Ale wcale tak być nie musiało. Zawdzieczamy to Wandzi Półtawskij plującej Karolkowi do uszka mądrości z zakresu medycyny. Wandzia nie ustaje w trudzie i nadal napierdala w wieku lat 90 iluś. wyborcza.pl/1,75478,15977388,Apel_przyjaciolki_Jana_Pawla_II_do_lekarzy__by_podpisali.html
  • tramwaj szarpnął znienacka. się niechcący nadepnęło stopę pana siedzącego z tyłu. odwrócilo się w popłochu doń : - Ojej, Bardzo pana przepraszam. a pan na to : - Kurwa ! Jak się chce się jeździć, to trzeba być trzeźwym ! się zostało zamurowaną. usiadło przed nim i wtedy poczuło od niego intensywną tę woń moczu pomieszaną z odorem alkoholu. się uciekło od zapachu tego w drugi tramwaju koniec. i się było zadowoloną, że na wkurwiony zakrzyk tego pana nie odpowiedziało się. biednie ub...
  • jestem z chłopakiem od ok. 1,5 roku. on od początku popijał, nawet wcześniej trochę więcej niż teraz i też mi to przeszkadzało. teraz potrafi pić przez 3 dni pod rząd po 3-4 piwa dziennie i jak tyle wypije, to się ze mną kłóci i jest nieprzyjemny. wspomnę, że bywały też okresy, gdy nie pił przez 3-4 tygodnie wcale. nie powinien pic, bo bierze leki. Poza tym jestem z rodziny z problemem alkoholowym, sama w ogóle nie piję od dawna i picie przez moich bliskich alkoholu w jakichkolw...
  • szukam(39)

informacji o wplywie alkoholu chemicznym na organizm, chemi upojenia
  • do tego chyba jeszcze panowie naukowcy nie przyrównywali: kopalniawiedzy.pl/zaburzenie-afektywne-dwubiegunowe-psychoza-maniakalno-depresyjna-prostaglandyny-hibernacja-5663.html to jest ciekawy fragment: Również w Niemczech przeprowadzono inny eksperyment z chorymi na głęboką depresję. Przez 6 tygodni podawano im celekoksib. Doprowadziło to poprawy stanu uczestniczących w testach klinicznych chorych. W ten sposób autorzy studium testowali hipotezę, że w patogenezie depresji ważną rolę o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się