alkoholu

(7 wyników)
  • jak to u was wyglada? bo ja lubie wypic 2 piwa i zapomniec o wszystkim zasnac i nie myslec. czasem to dziala odwrotnie bo pije a potem jestem strasznie glodna i kolo sie zamyka. jeste jeszcze jedna sprawa popijam tabletki przeczyszczajace np piwem bo wtedy mam pewnosc ze zadzialaja! ja niedlugo zaczne sie platac w drugim nalogu..... czy wy terz macie czasem takie akcje czy ja jestem jakims odosobnionym kiepskim przypadkiem???? ps. choruje na bulimie 6 lat( leczylam sie ale nie wlozylam...
  • co sie sie moze stac gdy biorac fluoksetyne wypije 1-2 piwa? a czy biorac to moge nadal lykac Tussi z aspiryna czy cos strasznego moze mi sie po tym stac? moze ktos cos wie?...
  • Ciekawa jestem czy po alkoholu maie słabsza silna wole. Ja zawsze po imprezie w sobote w nocy wracam i jem straaasznie duzo:(, na drugi dzien najczesciej ataki...i kazda niedzilea zmarnowana, jak to u was jest z tym, kolejna niedzilee sie przez to męcze..i zamiast wyjsc na polko siedze w domu i sie nudze...
  • hej:) Sa tu takie dziewczyny?-po 30-tce? (moze faceci). mające rodzinę, wspaniałe dzieci..ale ciagle jarzmo anoreksji, kontroli kazdej kalorii izamiana normalnego posilku na 2, 3 piwka CO WIECZOR. i nie upijanie sie ,nie..wszystko niby gra..tylko taki luzik, zabijanie glodu. I jeszcze satysfakcja-że 4 lata do 40-tki a wygladam jak nastolatka. jednym slowem_alkoholizm a anoreksja....
  • obawiam sie ze z bulimii, z ktora powoli udaje mi sie wygrywac przechodze do popijania winka co mnie powstrzymuje od obzarstwa czy ktoras/ktorys z Was ma podobny problem i co roboc?
  • nie mam siły na walkę z moją chorobą,która trwa od dwóch lat,ciągle tylko ta myśl o jedzeniu,co zrobić by nie prztyć a schudnąć..itp.Mój kolejny problem tkwi w alkoholu,to właśnie w nim zaczynam szukać ucieczki od ano-buli,jak wypiję odchodzą ode mnie te brudne mysli,zaczynam się świetnie bawić,życie staję się pełne radości,zaczyna cieszyć.Nie piję już tylko ze znajomymi, dochodzę już do takich czynów,że piję sama,kieliszek czy dwa rano,w południe i oczywiście przed snem.(taka daw...
  • Dlugo nie bylo mnie tutaj...pewnie kilka miesiecy. dlaczego? Bo byly to czyste i wspaniale miesiace. Jednak złe czasy powróciły, mimo tego, że wszytsko sie w moim życiu zmieniło i to na lepsze! Troche to absurdlane, własne teraz powinnam być szczęśliwa i nawet nie mysleć o wymiotowaniu, głodówkach, nadmiernie o mojej figurze. Straszne...W moim przypadku nierealne jest chyba całkowite wyleczenie, czy cos takiego własciwie istnieje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się